Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FullSpeed

[Rezolvat]Cosmin - DB in duel .

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: FullSpeed

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cosmin

Screenshot-uri:

Aici se vede cum Cosmin face DB in duel si in chat scrie ca SilenT (soferul) a coborat din vehicul

Aici am murit

Iar aici ne-a omorat pe toti 3

Aici continua sa faca db

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Se intelege din screen-shoturi

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD Andreea Donie

Martori: Senzo vTz Andr3i

Posted

Numele meu în joc: FullSpeed

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cosmin

Screenshot-uri:

Aici se vede cum Cosmin face DB in duel si in chat scrie ca SilenT (soferul) a coborat din vehicul

Aici am murit

Iar aici ne-a omorat pe toti 3

Aici continua sa faca db

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Se intelege din screen-shoturi

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD Andreea Donie

Martori: Senzo vTz Andr3i

Dupa cum se vede tu si silent ati murit in acelasi timp , atunci coborand si el din masina din cauza mortii.Nu fusesem atent la chat , eu spunandu-i lui silent inainte sa ramana in masina,am crezut ca este in masina,voi find in partea dreapta iar el in partea stanga nu am observat cand a murit.Dupa cum se vede un SS un grove tragea din partea dreapta si eram concentrat mai mult pe acea parte.Dar oricum in regulament nu scrie nimic de aceasta regula ca nu poti face DB daca nu este sofer deci nu cred ca ar trebuii sa fiu pedepsit dupa o lege nescrisa.

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=416760

Si cum se face ca ne-ai omorat pe toti 3 , nu e vina mea ca nu esti tu atent in timpul duelului , atunci cand silent a murit trebuie sa cobori sa te bati cu noi , dar tu stiai ca nu ai nici o sansa sa ne omori pe toti si ai stat in masina sa faci DB . te rog nu mai posta si asteapta decizia unui moderator .

Erati 4 , nu a fost intentionat ceea ce am facut , mi-a sarit in ochi "Silent a fost omorat de Senzo" si am coborat din masina si m-am duelat cu el pana la urma,nu am facut SS deoarece nu ma asteptam la o astfel de plangere.Oricum nu imi bat capul,daca e sa fiu pedepsit pentru asa ceva voi incepe si eu vanatoare, ... Dar ma rog , sa asteptam decizia unui moderator care daca nu va fi in favoarea mea o voi contesta , nu poti fi pedepsit dupa o regula care nu este scrisa , nu ?

Posted

te rog nu mai posta si asteapta decizia unui moderator .

Si daca zici ca ti-a sarit in ochii "silent a fost omorat de Senzo" de ce nu ai coborat ? din ss-urile mele se vede ca ne-ai omorat pe toti , in ultimul screen se vede clar cum ca continui cu DB (tragi in senzo) acum serios cum poti tu sa ne omori pe toti 3 avand in vedere ca tu nu ai skill mai mult de 200 la deagle ?!

# eu din ss vad ca eram 3 grove si 2 sfr , silent a murit si eu , am urmat eu ca m-ai omorat tu facand DB apoi cei 2 grove andr3i si vtz care pe care i-ai omorat in acelasi fel . ce vrei mai mult de atat ?

Posted

te rog nu mai posta si asteapta decizia unui moderator .

Si daca zici ca ti-a sarit in ochii "silent a fost omorat de Senzo" de ce nu ai coborat ? din ss-urile mele se vede ca ne-ai omorat pe toti , in ultimul screen se vede clar cum ca continui cu DB (tragi in senzo) acum serios cum poti tu sa ne omori pe toti 3 avand in vedere ca tu nu ai skill mai mult de 200 la deagle ?!

ERATI 4 , te-am omorat pe tine , VTZ si andr3i , in momentul acela m-am uitat la chat sa vad cat v-am luat si am observat ca silent murise si am coborat si m-am duelat cu senzo,ce nu e clar?Oricum , cum am zis si mai sus.Nu ar trebuii sa fiu pedepsit pentru o regula nescrisa iar daca voi fi voi contesta decizia.Acum , daca mai ai ceva de zis dai EDIT si ma anunti in game daca nu-ti raspund.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...