TheNight Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Pe fiecare zii se abordeaza problema clicker-elor in special al acelor clickere ce pot aduna ,arunca diverse iteme etc etc . Din moment ce tehnologia avanseaza si apar diferite metode de ati usura munca in special in mu de ce noi traim inca in regim si mentalitate de comunisti? Eu vin astfel cu o propunere si de ce nu cu o solutie. Avand in vedere ca majoritatea playerilor tanjesc dupa aceste click-ere cer staff`ului Linkmania sa ajunga la un acord in care sa lase playerii sa foloseasca aceste clickere dar si pedepsele pentru acestia cand stau afk cu ele sa fie pe masura.Astfel dau cateva idei prin care se poate modifica anumite parti din regulament. Statul Afk +clicker auto pick-up = 20 zile prima abatere , 40 de zile a doua abatere ,90 a treia abatere , a 4 abatere 99. Statul Afk + clicker auto speak = 40 zile prima abatere , 90 a doua abatere ,99 a treia abatere. Statul Afk +clicker auto speak+ clicker auto pick up = prima abatere 90 de zile , a doua abatere 99 . Daca mai sunt si alte elemente ajutatoare oferite de aceste clickere si se vrea introducerea lui in game se pot adauga.Oricum o mare gama de playeri il folosesc si acum fara nici o problema deci ar trebui introdus oricum pentru a nu mai trezii suspiciuni din partea playerilor gen ala e favorizat si eu nu etc etc.
acelasi_bandit Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Contra,sunt mai bune pedepsele de acum cu siguranta. :tiphat:
Crys1209 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Contra,sunt mai bune pedepsele de acum cu siguranta. :tiphat: tu ce cliker folosesti ? cat ban ti-ai da tie pt ce cliker folosesti ? sa nu imi spui tu mie ca nu ai folosit nimic ca nu te crede nimeni ca ti-ai lipit mouse cu banda adeziva
acelasi_bandit Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Contra,sunt mai bune pedepsele de acum cu siguranta. :tiphat: tu ce cliker folosesti ? cat ban ti-ai da tie pt ce cliker folosesti ? sa nu imi spui tu mie ca nu ai folosit nimic ca nu te crede nimeni ca ti-ai lipit mouse cu banda adeziva Eu nu am luat niciodata ban pe linkmania pentru clicker,doar odata pentru limbaj.Nu am folosit niciodata elite gui,decat elite-ul simplu ,stii tu,ala cu iconita rosie.Folosesc un clicker simplu,de lasat afk ,autobuff si autoq.E din ala oldies but goldies,de il foloseam si pe 97D.Nu mai vreti ban nu mai folositi toate idioteniile .
btk.dumy Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Pe fiecare zii se abordeaza problema clicker-elor in special al acelor clickere ce pot aduna ,arunca diverse iteme etc etc . Din moment ce tehnologia avanseaza si apar diferite metode de ati usura munca in special in mu de ce noi traim inca in regim si mentalitate de comunisti? Eu vin astfel cu o propunere si de ce nu cu o solutie. Avand in vedere ca majoritatea playerilor tanjesc dupa aceste click-ere cer staff`ului Linkmania sa ajunga la un acord in care sa lase playerii sa foloseasca aceste clickere dar si pedepsele pentru acestia cand stau afk cu ele sa fie pe masura.Astfel dau cateva idei prin care se poate modifica anumite parti din regulament. Statul Afk +clicker auto pick-up = 20 zile prima abatere , 40 de zile a doua abatere ,90 a treia abatere , a 4 abatere 99. Statul Afk + clicker auto speak = 40 zile prima abatere , 90 a doua abatere ,99 a treia abatere. Statul Afk +clicker auto speak+ clicker auto pick up = prima abatere 90 de zile , a doua abatere 99 . Daca mai sunt si alte elemente ajutatoare oferite de aceste clickere si se vrea introducerea lui in game se pot adauga.Oricum o mare gama de playeri il folosesc si acum fara nici o problema deci ar trebui introdus oricum pentru a nu mai trezii suspiciuni din partea playerilor gen ala e favorizat si eu nu etc etc. CONTRA 99 pentru cine foloseste elite! E TOT HACK... Te duci dupa jwluri fara sa fi al pk! Te teleportezi unde vrei(daca sti unde e gm shop ajungi si acolo) Sti cand se apropie playerii de tine Si multe alea.... hai sa zicem auto Q auto repair si auto buff/attak. nu au nimic..dar restu 99!!!!!!!!!! pentru speed 1hh se da 99... ptr asta dc nu?
TheNight Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 contra contra dar andy nu tu te vaitai acum o zii de clicker? ideea este urmatoarea: mi se pare absurd sa iei ss pt ca scrie sus meet player cand fac un print cand mi se da PK ,mi se pare absurd ca atunci cand sunt on sa iau ss pt ca nu pot sa port o conversatie cu un player in party , guild sau game ca tre sa apas 200 de clickuri sa adun un jwl dupa jos. Si mi se pare ca toti cei de acum care sunteti contra il folositi in draci acest clicker si ca mai bine sa nu il foloseasca tot serverul ca atunci aduna mai rpd doar cel care are transfer de date mai bun. Si ca o paralela nu am luat niciodata eu ss pt clickere ,mi-a luat alt noob pe contul meu pt auto pick la anciente in Lot cand era serverul mai mult decat full de iteme ancient si nici nu mai joc Mu sa dau rr ci doar asa la caterinca (am 40 lvl pe un elf ) . Sugestia era tot pentru voi playerii actuali .
btk.dumy Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 contra contra dar andy nu tu te vaitai acum o zii de clicker? ideea este urmatoarea: mi se pare absurd sa iei ss pt ca scrie sus meet player cand fac un print cand mi se da PK ,mi se pare absurd ca atunci cand sunt on sa iau ss pt ca nu pot sa port o conversatie cu un player in party , guild sau game ca tre sa apas 200 de clickuri sa adun un jwl dupa jos. Si mi se pare ca toti cei de acum care sunteti contra il folositi in draci acest clicker si ca mai bine sa nu il foloseasca tot serverul ca atunci aduna mai rpd doar cel care are transfer de date mai bun. Si ca o paralela nu am luat niciodata eu ss pt clickere ,mi-a luat alt noob pe contul meu pt auto pick la anciente in Lot cand era serverul mai mult decat full de iteme ancient si nici nu mai joc Mu sa dau rr ci doar asa la caterinca (am 40 lvl pe un elf ) . Sugestia era tot pentru voi playerii actuali . http://www.megaupload.com/?d=8TUPYS6D clicker ptr care nu e nevoie sa apesi 200 de clickuri cand vorbesti cu cineva din guild sau pe pm:)...sau ce mai spui tu :tiphat:
alexsebi2005 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 clicker-ul elite merge , daca il sti pe cel care nu apare no meet e cel mai bine ;) :whistle: e pe sitele lor la elite fara meet player :bananadance2: so contra :tiphat:
Diablo Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 mda, te-ai gandit mult pana sa faci sugestia asta ? la ce mai tineti pc-u deschis daca nu vreti sa jucati, care mai e joaca daca face un program totul in locul vostru ? nu a zis nimeni sa stai cu degetu pe mouse 24/24 ca sa ti un spot, dar nici nu agreez sa nu faci nimic, daca vrei un jwl, i-al tu de pe jos, daca vrei un spot, stai tu on si ai grija de el alti vor sa mai si joace... e un joc, jucati-l, daca n-ai chef sau timp, macar lasa-i pe aia care vor, nu le strica joaca ca asa ai tu chef... ala degeaba sta on ca nu poate lua un jwl de pe jos ca ai tu un programel deschis o sa ajungeti sa deschideti mu-ul ca si winamp-u, ii dati drumu sa-l deschideti si il lasati in bara ca merge singur
TheNight Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 mda, te-ai gandit mult pana sa faci sugestia asta ? la ce mai tineti pc-u deschis daca nu vreti sa jucati, care mai e joaca daca face un program totul in locul vostru ? nu a zis nimeni sa stai cu degetu pe mouse 24/24 ca sa ti un spot, dar nici nu agreez sa nu faci nimic, daca vrei un jwl, i-al tu de pe jos, daca vrei un spot, stai tu on si ai grija de el alti vor sa mai si joace... e un joc, jucati-l, daca n-ai chef sau timp, macar lasa-i pe aia care vor, nu le strica joaca ca asa ai tu chef... ala degeaba sta on ca nu poate lua un jwl de pe jos ca ai tu un programel deschis o sa ajungeti sa deschideti mu-ul ca si winamp-u, ii dati drumu sa-l deschideti si il lasati in bara ca merge singur nu crezi ca acei playeri care il folosesc si sunt afk iau si ss-uri pe masura? Asa ca sa simti jocul de ce sa mai scrii la nush ce materie , dc sa mai te uiti pe forum , dc sa mai si mananci . stai cu degetul pe mouse ca sa tragi ca orice alt mod de a ataca se numeste tot program ajutator.Eu nu am spus sa fie folosit in masa chiar si afk ,am spus sa pot sa il folosesc linistit cand sunt on,care il uita sau il lasa intentionat sa plateasca, pretul fiind unul destul de mare zic eu
btk.dumy Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 mda, te-ai gandit mult pana sa faci sugestia asta ? la ce mai tineti pc-u deschis daca nu vreti sa jucati, care mai e joaca daca face un program totul in locul vostru ? nu a zis nimeni sa stai cu degetu pe mouse 24/24 ca sa ti un spot, dar nici nu agreez sa nu faci nimic, daca vrei un jwl, i-al tu de pe jos, daca vrei un spot, stai tu on si ai grija de el alti vor sa mai si joace... e un joc, jucati-l, daca n-ai chef sau timp, macar lasa-i pe aia care vor, nu le strica joaca ca asa ai tu chef... ala degeaba sta on ca nu poate lua un jwl de pe jos ca ai tu un programel deschis o sa ajungeti sa deschideti mu-ul ca si winamp-u, ii dati drumu sa-l deschideti si il lasati in bara ca merge singur nu crezi ca acei playeri care il folosesc si sunt afk iau si ss-uri pe masura? Asa ca sa simti jocul de ce sa mai scrii la nush ce materie , dc sa mai te uiti pe forum , dc sa mai si mananci . stai cu degetul pe mouse ca sa tragi ca orice alt mod de a ataca se numeste tot program ajutator.Eu nu am spus sa fie folosit in masa chiar si afk ,am spus sa pot sa il folosesc linistit cand sunt on,care il uita sau il lasa intentionat sa plateasca, pretul fiind unul destul de mare zic eu ba da tu esti PROST tare sa mor eu! ti'am dat mai sus auto clicker ! care nu aduna de pe jos! si poti sa mananci linistit!!!!!!!! cu ce te incurca? nu vezi ca faci spam aiurea te certi singur! :crazy:
TheNight Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 mda, te-ai gandit mult pana sa faci sugestia asta ? la ce mai tineti pc-u deschis daca nu vreti sa jucati, care mai e joaca daca face un program totul in locul vostru ? nu a zis nimeni sa stai cu degetu pe mouse 24/24 ca sa ti un spot, dar nici nu agreez sa nu faci nimic, daca vrei un jwl, i-al tu de pe jos, daca vrei un spot, stai tu on si ai grija de el alti vor sa mai si joace... e un joc, jucati-l, daca n-ai chef sau timp, macar lasa-i pe aia care vor, nu le strica joaca ca asa ai tu chef... ala degeaba sta on ca nu poate lua un jwl de pe jos ca ai tu un programel deschis o sa ajungeti sa deschideti mu-ul ca si winamp-u, ii dati drumu sa-l deschideti si il lasati in bara ca merge singur nu crezi ca acei playeri care il folosesc si sunt afk iau si ss-uri pe masura? Asa ca sa simti jocul de ce sa mai scrii la nush ce materie , dc sa mai te uiti pe forum , dc sa mai si mananci . stai cu degetul pe mouse ca sa tragi ca orice alt mod de a ataca se numeste tot program ajutator.Eu nu am spus sa fie folosit in masa chiar si afk ,am spus sa pot sa il folosesc linistit cand sunt on,care il uita sau il lasa intentionat sa plateasca, pretul fiind unul destul de mare zic eu ba da tu esti PROST tare sa mor eu! ti'am dat mai sus auto clicker ! care nu aduna de pe jos! si poti sa mananci linistit!!!!!!!! cu ce te incurca? nu vezi ca faci spam aiurea te certi singur! :crazy: bai baiete u dupa ce ca esti copil mai esti si retardat , orice element ajutator a fost considerat cand au aparut hack-uri , inclusiv click-erul ala care mi l-ai dat tu ...si cum il folosesti u pe ala poti sa il vezi tot hack ca nu faci nimic sa te joci doar te uiti intr-un monitor si la fel pierzi tot fun-ul dupa cum spune diablo. Cum l-au acceptat pe acela in trecut cand u erai un mucios mic si prapadit asa il pot accepta si pe asta dar nu afk, spre deosebire de tine care il rupi afk pe asta ( nu stii u prapaditule cum era sa te trezeasca cineva acum 4-5 -6 ani, din 50 in 50 de minute ca s-a oprit caracterul din tras ca asa erau acceptate clickerele pe vremea aceea)
btk.dumy Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 bai baiete u dupa ce ca esti copil mai esti si retardat , orice element ajutator a fost considerat cand au aparut hack-uri , inclusiv click-erul ala care mi l-ai dat tu ...si cum il folosesti u pe ala poti sa il vezi tot hack ca nu faci nimic sa te joci doar te uiti intr-un monitor si la fel pierzi tot fun-ul dupa cum spune diablo. Cum l-au acceptat pe acela in trecut cand u erai un mucios mic si prapadit asa il pot accepta si pe asta dar nu afk, spre deosebire de tine care il rupi afk pe asta ( nu stii u prapaditule cum era sa te trezeasca cineva acum 4-5 -6 ani, din 50 in 50 de minute ca s-a oprit caracterul din tras ca asa erau acceptate clickerele pe vremea aceea) Ba ADULTULE ia controleaza-ti tu vocabularul. Cati ani ai de te crezi asa de Zeu. eu nu am vazut pana acum sa se dea suspend persoanelor care stau afk:)... si + de asta daca ala e hack ala e hack. puneti piatra pe mouse ca sa lasi afk.. ca aia nu vrei aia nu vrei. da vrei sa joci afk... Nu mai are rost sa te jignesc... :crazy: cedez eu primul:). dar te contrazici singur!
TheNight Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 foarte bine ,cat despre discutie era doar o sugestie daca era acceptata bine daca nu iar bine. deci daca nimeni nu mai are nici un fel de parere despre chestia asta se poate inchide topicul.
wolfuletz Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Sunt contra, dupa parerea mea ar trebui sa se ia direct 99 de zile, adica sa aibe contul blocat. Eu fac parte din categoria aia mica a celor care nu folosesc elite si ma chinui de o saptamana sa`mi ridic aripile la +9, cand altii si la CS-ul de duminica aveau deja seturi +9. Sincer sa fiu eu n`am vazut atatea jwls pe jos cate au bagat cei in cauza in seturi. Cum pot concura eu cu cineva care foloseste elite, la o licitatie ? Cum pot sa-mi cumpar ceva, cand ei sparg piata? Si cand sunt online si sunt in party si vreau sa culeg ce pica, se nimereste ca unul din party`ul meu sa aibe elite si stau sa ma uit cum culege, el dormind sau e pe undeva pe la cafea prin oras. Stiu ca va este foarte greu sa renuntati la acest clicker o data ce ati inceput sa-l folositi, la cate avantaje are folosindu-l si mergand pe premiza : "Stiu sigur ca X il foloseste, ce , eu sunt mai prost ?" Pentru cei ce vor sa renunte la elite sau nu le merge, le pot pune eu clickerul pe care-l folosesc la dispozitie, dar nu-mi fac prea multe sperante ca vor fi prea multi doritori. P.S. Apropo, eu din cate stiu, la scan se poate vedea cine foloseste elite, cel putin pe serverul unde am jucat eu inainte sa intru din nou pe link, la scanare isi dadea seama. Precizez ca versiunea e S6.
Cristian Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 elite si tampeniile celelalte merg si pe 97d? Nu cred, prea primitiva versiunea pentru magiile de pe acum. :)) Dar stai linistit ca in 2-3 zile apar si acolo...
Zaicooo Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Clar, CONTRA! Regulamentul in ceea ce priveste acest clicker minune sunt foarte ok. Singura chestie care ma deranjeaza e ca pe pagina de la plangeri 90% sunt plangeri in care ne vanam unul pe altul, ba unu are speed, ba altul foloseste move to pick.. etc, etc. E prea de tot, s-a ajuns mult prea departe cu invidia asta si concurenta asta... si uitam motivul principal pentru care ar trebui sa jucam acest joc.
AngeL Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Contra. Voi ce jucati nu e Mu Online, e Mu AFK .. unde e Mu`ul ala de acu cativa ani ..fara click`ere? unde stateai de dragu pana la 1,2,3 dimineata in povesti ..si sa culegi zen ,jwl s.a.m.d... N-o sa mai fie niciodata cum a fost..si voi ce jucati acum nu e Mu. Noapte buna.
Tsubaki-Sanjuro Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Clar, CONTRA! Regulamentul in ceea ce priveste acest clicker minune sunt foarte ok. Singura chestie care ma deranjeaza e ca pe pagina de la plangeri 90% sunt plangeri in care ne vanam unul pe altul, ba unu are speed, ba altul foloseste move to pick.. etc, etc. E prea de tot, s-a ajuns mult prea departe cu invidia asta si concurenta asta... si uitam motivul principal pentru care ar trebui sa jucam acest joc. e foarte simplu raspunsul ca sa nu ne mai vanam nu mai folositi speed sau ellite sau alte hackuri. :tiphat:
TheNight Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 bun, aici aveti toti dreptate dar e corect ca jumate din server sa joace cu el si ceilalti nu? , si fac pariu ca 50% din cei care ati postat aici l-ati folosit sau chiar il mai folositi si acum dar va dati si voi in tambalau ca poate asa nu il accepta si puteti culege in voie jwl peste jwl. P,s : wolfuletz u ai dreptate dar sincer u ar fi trebuit sa fii pro mai ales ca vezi foarte bine cum stau lucrurile , macar daca il folosesc o parte din playeri sa il foloseasca toti ,nu unii sa se faca oameni "neregulamentar" si u ca player cinstit sa te uiti lung . cat despre topic ar trebui ca un domn moderator sa il inchida ca deja is prea multi contra.Multumesc
Aisha Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Eu imi mai aduc aminte cand stateam noaptea arena cu buff manual si se tipa la mine ca imi mai scapa mana de oboseala. Cand plecam eu la somn, se destrama party. Sa fim seriosi, eu nu mai vreau timpurile alea. A fost fun cat a fost dar bine ca exista cliker. Total de acord cu wolfuletz in ce priveste economia. Mai bine free pick ptr toti si cine are transferul de date mai bun,ala castiga. Si asa se inceteaza si cu 80% din posturile de la plangeri. S-a transformat jocul asta in vanatoare de vrajitoare, mai ceva ca pe vremea inchizitiei.
TheNight Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 sugestia era tot pentru playerii actuali oricum la cat mai joc eu mu mi-e suficient cel mai preistoric clicker posibil . si ce nu inteleg este de ce sa nu pot sta cu el activat cat stau on sau oricare din noi . Mie unu mi se pare mai mult decat absurd ca unul ca MagicSm ( sau cum l-o chema) sa ia suspend pentru clicker cand era on. Care e problema dak nu vreau sa dau click si totusi sunt la pc? nu e oare acelasi lucru? Am precizat mai sus toti termenii dar deh unii il folosesc si prin contra elimina concurenta si altii sunt contra pentru ca nu il vad ca o solutie buna ,dar or sa vada diferenta cum a spus si wolfuletz la shopping cand el da pe un item 30 jwl si altii vin cu sute de jwl pentru acel item. Si atunci or sa se de-a cu capul de pereti . @un singur pro in gramada de contra nu are sens ,deci sa il inchida cineva topicul
wolfuletz Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Care e problema dak nu vreau sa dau click si totusi sunt la pc? nu e oare acelasi lucru? Dau un exemplu, sa zicem joci Counter Strike, de ce sa nu folosesti aim, care duce singur tinta la cap, ca oricum tu acolo o vei duce si fara hack , de ce sa te mai chinui ? Diferenta nu se vede doar la shoping, vorbesc de mine, eu de exemplu am un staff care e la +7 si nu are lk, mi-e frica sa-l fac la +8 ca daca pica nu mai am jwls sa-l ridic, idem si cu aripile. Ai seturile ridicate, cresti mai repede, rezisti unde altii nu rezista, etc. Nu mai continui cu exemple, sunt o gramada de avantaje folosind pick-ul de la elite. Offtopic : Foarte tare avatarul :cool2: