Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ogyetm

cam suspect

Recommended Posts

Posted

Numai disperati din astia cu contractu lor la rds fac topicur dastea , si daca ar fi srv-ul inchis ei ar vrea sa deschida un srv special sa joace doar cei cu contract la rds . Da asa sunt romani mai cu mofturi si mai disperati

disperat dc? pt ca platesc un serviciu in care scrie ca am dreptu la LINKMANIA GRATIS ?

nu tot ce-i gratis e si bun. :))

Posted

Numai disperati din astia cu contractu lor la rds fac topicur dastea , si daca ar fi srv-ul inchis ei ar vrea sa deschida un srv special sa joace doar cei cu contract la rds . Da asa sunt romani mai cu mofturi si mai disperati

disperat dc? pt ca platesc un serviciu in care scrie ca am dreptu la LINKMANIA GRATIS ?

nu tot ce-i gratis e si bun. :))

:D

Posted

unde scrie in contract ca sunt obligati sa furnizeze servicii Linkmania? poate doar servicii de internet , exagerati cu discutiile astea , voi ati semnat un contract pentru internet si nu pentru Linkmania

Linkmania este gratuit pentru oricine , chestia aia din josul paginii cu "Traficul pe linkmania este gratuit pentru clientii Cablelink" e de prin 2004-2005 cand era trafic limitat la net , prin urmare nu mai e de actualitate

totusi asta nu inseamna ca e ok sa blocheze pagina de conturi , dar probabil ca e cea mai buna solutie de avarie

ati fi prerat sa va dea d/c?

Guest paradoxxx
Posted

unde scrie in contract ca sunt obligati sa furnizeze servicii Linkmania? poate doar servicii de internet , exagerati cu discutiile astea , voi ati semnat un contract pentru internet si nu pentru Linkmania

Linkmania este gratuit pentru oricine , chestia aia din josul paginii cu "Traficul pe linkmania este gratuit pentru clientii Cablelink" e de prin 2004-2005 cand era trafic limitat la net , prin urmare nu mai e de actualitate

totusi asta nu inseamna ca e ok sa blocheze pagina de conturi , dar probabil ca e cea mai buna solutie de avarie

am prefera ca ori sa se deschida serveru pt toti si sa scapam de ei cum am facut si pana acum .....ori sa se inchida si sa se incerce remedierea solutiei

Posted

as prefera ca domni admini sai pedepseasca pe cei care nu joaca corect cu pedepse dure as prefera ca domni admini sa fie cu 10 pasi inaintea oricaruia vrea sa foloseasca ceva ilegal.....si as prefera sa fiu lasat sa joc si la faza cu contractu scrie si pe site la rds ca e gratis nu eu iam pus sa scrie ....sa scoata din contract aceste BENEFICIU

Posted

- pedeapsa mai dura ? nu cred ca vreti sa se inceapa iar cu filtru IP

- daca erau cu 10 pasi in fata nu apareau baietii cu d/c si alte minuni , poti sa fii sigur de asta

- beneficiu nu este egal cu obligatie

pana una alta nu ai ce sa faci decat sa astepti , nu ca as fi Gica contra dar asta e situatia

Posted

- pedeapsa mai dura ? nu cred ca vreti sa se inceapa iar cu filtru IP

- daca erau cu 10 pasi in fata nu apareau baietii cu d/c si alte minuni , poti sa fii sigur de asta

- beneficiu nu este egal cu obligatie

pana una alta nu ai ce sa faci decat sa astepti , nu ca as fi Gica contra dar asta e situatia

odata ce scrie intrun contract semnat intre mn si cei de la rds nu crezi cai o obligatie?sau daca eu daca numai platesc contractu ma lasa in pace ....imi zic ca nus obligat ? daca cineva a hacuit jocu de admini au oprit pagina de conturi voi nu credeti ca acei care au hacuit is deja in joc? chiar vi se pare o prostie sa se opreasca serveru pentru 2 3 zile pana domni admini sai prinda si sai pedepseasca DUR pe aia rai......nu doresc sa se dea iara rr la db.....sunt muti din aia care joaca in momentu asta care joaca cinstit......vreau sa vad ca domni admini nu au oprit intentionat pagina de conturi....vreau sa vad oameni banati pt totdeauna vreau sa vad ca e un joc cinstit pt toti .....si sa ramana doar un joc..........unde sa te distrezi

Posted

tu o iei prea personal, nimeni n-a oprit pagina aia de conturi ca sa ramai tu fara cont, nici noua nu ne convine situatia de fata

speram sa se rezolve cat mai repede, incerca sa mai ai rabdare cateva zile, daca tot esti atat de "pro linkmania" sunt convins ca pana se rezolva situatia de aici iti vei gasi alt joc de la noi cu care sa-ti omori timpul

Posted

tu o iei prea personal, nimeni n-a oprit pagina aia de conturi ca sa ramai tu fara cont, nici noua nu ne convine situatia de fata

speram sa se rezolve cat mai repede, incerca sa mai ai rabdare cateva zile, daca tot esti atat de "pro linkmania" sunt convins ca pana se rezolva situatia de aici iti vei gasi alt joc de la noi cu care sa-ti omori timpul

imi exprim parerea nu caut sa deranjez........nu sunt singuru care nuti poate face cont daca nici tie nuti convine situatia dc nu faci sa revina situatia la normal nu a trecut o zi sau 2 a trecut o gramada de vreme.....tie nu ti se pare suspect tot?cei care au voie acuma sa joace oare au rabdare sa stea vreo 2 saptamani fara sa joace????dc nici un admin nu vrea sa faca cv corect daca sa dat rr la db dc nu toti au dreptu la inceput fara favoritisme fara prieteni........dc toti care au conturi vin aici si ne fac disperati ca nu asteptam??ia opriti o zii serveru sa vedem adevarati disperati cum apar.......si din cate zici mai dureaza cateva zile......hmm cred ca asa mare e problema ca nu o puteti rezolva........ati chemat sri fbi sri nasa toata lumea luminata si na gasit o solutie......hai sa fim serios sa dam cartile pe fata pagina de conturi e blocata pt ca asa vor admini....nu e nici un hack......daca exista cv hack ala e deja in joc demult creste bn mersii si il doare in basca........dar nu exista e doar o inventie ca sa va puteti ascunde lucrurile murdare.........pacat ca stricati un joc......nu stiu ce beneficiu va poate aduce asta..........................................................................................parerea mea

Guest kyLLLer
Posted

Parerea mea este la fel.Daca e oprit sa-l opreasca de tot.Daca e ON sa dea drumu la conturi frate :|

Hai sa fim seriosi ..bagati vrajeala ca lumea are hackuri cand orice hack iese la SCAN ...laso in colo de treaba.

Posted

imi exprim parerea nu caut sa deranjez........nu sunt singuru care nuti poate face cont daca nici tie nuti convine situatia dc nu faci sa revina situatia la normal nu a trecut o zi sau 2 a trecut o gramada de vreme.....tie nu ti se pare suspect tot?cei care au voie acuma sa joace oare au rabdare sa stea vreo 2 saptamani fara sa joace????dc nici un admin nu vrea sa faca cv corect daca sa dat rr la db dc nu toti au dreptu la inceput fara favoritisme fara prieteni........dc toti care au conturi vin aici si ne fac disperati ca nu asteptam??ia opriti o zii serveru sa vedem adevarati disperati cum apar.......si din cate zici mai dureaza cateva zile......hmm cred ca asa mare e problema ca nu o puteti rezolva........ati chemat sri fbi sri nasa toata lumea luminata si na gasit o solutie......hai sa fim serios sa dam cartile pe fata pagina de conturi e blocata pt ca asa vor admini....nu e nici un hack......daca exista cv hack ala e deja in joc demult creste bn mersii si il doare in basca........dar nu exista e doar o inventie ca sa va puteti ascunde lucrurile murdare.........pacat ca stricati un joc......nu stiu ce beneficiu va poate aduce asta..........................................................................................parerea mea

adevarul este ca si dak se folosesc fel si fel de porcarii ar trebuii oprit de tot serverul nu unii au voie altii nu ,sau credeti ca asa zisii " hackeri" nu au si ei prieteni prin link sau persoane care si-au facut conturi anapoda pt viitoare stashuri sau chiar sa si creasca? totusi nu e cea mai buna scuza asta cu prevenirea playerilor cu hack sa fim seriosi

Posted

Imi pare rau sa te contrazic ..dar nu admini au bagat iar "elite-ul" pe server, nu admini au bagat "speed" sa creasca mai repede.. tu chiar nu te uiti la plangeri? Jucatori ai` mai "zmei" ..astia au bagat ..si sa luam un mic exemplu ..daca tie iti intra o aschie in degete..organismu are tendinta sa "excluda" obiectul strain..si creeaza ..septicemii s.a.m.d ...uite cam asa e si cu jocu asta ..orice porgram strain ..creeaza buguri.

Asteapta si tu cum astept si eu..Nu mi se pare corect,dar asta e.

Nu e teoria conspiratiei la mijloc.. Crede-ma, Admini n-au nici un interes sa tina pagina de conturi inchisa si sunt absolut sigura..ca lucreaza la ea.

Noapte buna. Si mai ganditi cand scrieti.

Guest MagiczSm
Posted

disperat dc? pt ca platesc un serviciu in care scrie ca am dreptu la LINKMANIA GRATIS ?eu am scris in contract asta?eu nu imi respect contractu platind lunar contractu??ce ar trebui sa tac sa nu zic nik.?

da tu crezi ca ei au vrut sa inchida pagina de conturi ca sa nu joace nimeni ? e in favoarea lor sa vina cat mai multa lume , cand o sa se rezolve problema o sa faceti si conturi , da pentru ca sunteti disperati nu aveti rabdare

eu cred ca a inchis pagina pt a nu intra multa lume pt a creste putini acei oameni care sunt mereu favorizatii...iar faza cu hackurile e doar praf in ochii ...un fel de a se acoperii....sa fim seriosi dureaza atat sa repare acele asa zise hackuri?ce admini sunt acestia.....daca nu pot repara .........admini asteapta cumva ca oameni sa se opreasca ei de buna voie sa numai foloseasca hackuri? sa fim seriosi.....ar trebui oprit pentru toti serveru daca admini nau nimic de ascuns.........

da sunt de acord cu ce zici tu, dar cred ca daca ajungi la lvl 300 te lasi de mu ca nu ai unde sa tragi :) asa ca nu mai fi asa de tare in gura si ai rabdare sa redeschida pagina

Posted

nu va mai bateti joc de oameni ma ,asta e exact ca povestea cu inchiderea 97d ,cand am vrut sa donez un server pentru a redeschide jocu ala si am sunat la astea la rds mi s-a spus ca nu s-a ars nici un hard si ca pur si simplu s-a dorit schimbarea versiuni jocului respectiv ,iar acum prostiti oamenii ca vezi doamne au intrat aia cu d/c si ati inchis pagina de creeare conturi cand stiti prea bine ca daca cauti ceva pe google iti poti face cea mai securizata versiune season 2 .

Apropo ,daca aveati o problema cu hackurile trebuia inchis de urgenta serveru pentru a il securiza cum trebuie

P.S. Nu va faceti griji ,cand HH sau mai stiu eu ce guilda se va detasa indeajuns de mult veti putea face si voi conturi ,ei vor avea cele mai tari iteme si ei vor stabili pretul la tot ,voi va veti multumi cu norocul de a prinde cate o firimitura din cand in cand

Posted

disperat dc? pt ca platesc un serviciu in care scrie ca am dreptu la LINKMANIA GRATIS ?eu am scris in contract asta?eu nu imi respect contractu platind lunar contractu??ce ar trebui sa tac sa nu zic nik.?

da tu crezi ca ei au vrut sa inchida pagina de conturi ca sa nu joace nimeni ? e in favoarea lor sa vina cat mai multa lume , cand o sa se rezolve problema o sa faceti si conturi , da pentru ca sunteti disperati nu aveti rabdare

eu cred ca a inchis pagina pt a nu intra multa lume pt a creste putini acei oameni care sunt mereu favorizatii...iar faza cu hackurile e doar praf in ochii ...un fel de a se acoperii....sa fim seriosi dureaza atat sa repare acele asa zise hackuri?ce admini sunt acestia.....daca nu pot repara .........admini asteapta cumva ca oameni sa se opreasca ei de buna voie sa numai foloseasca hackuri? sa fim seriosi.....ar trebui oprit pentru toti serveru daca admini nau nimic de ascuns.........

da sunt de acord cu ce zici tu, dar cred ca daca ajungi la lvl 300 te lasi de mu ca nu ai unde sa tragi :) asa ca nu mai fi asa de tare in gura si ai rabdare sa redeschida pagina

lasa tata numai pune tu problema lvl-ului ca am prins suficiente rr db si sunt sigur ca mai sunt 10 de persoane poate chiar sute care au mai prins si stiu la ce sa se astepte problema este ca ori inchis serverul in totalitate ori dat drumu la pagina de facut conturi ,dupa cum am spus mai sus sunt destule persoane cu conturi pe linkmania care le pot imprumuta asa zisilor "hackeri" . Ori toti ori niciunul (drept la joc avem fiecare dintre noi ) si de ce sa nu sa de-a un roll back pana in perioada in care au inceput "hack-urile" ca voi acesti distinsi playeri care aveti conturi ati jucat 4 fun si nu v-a interesat atat de tare lvl . Si totusi cine e guilda mare la putere si db-u asta? Hop iar HH.

Ps: Iepurila u nu ai fost ma tata HH? si cred ca ,cu intrebarea asta am spus totul.(stii ce se mananca in alianta aia)

Posted

lasa tata numai pune tu problema lvl-ului ca am prins suficiente rr db si sunt sigur ca mai sunt 10 de persoane poate chiar sute care au mai prins si stiu la ce sa se astepte problema este ca ori inchis serverul in totalitate ori dat drumu la pagina de facut conturi ,dupa cum am spus mai sus sunt destule persoane cu conturi pe linkmania care le pot imprumuta asa zisilor "hackeri" . Ori toti ori niciunul (drept la joc avem fiecare dintre noi ) si de ce sa nu sa de-a un roll back pana in perioada in care au inceput "hack-urile" ca voi acesti distinsi playeri care aveti conturi ati jucat 4 fun si nu v-a interesat atat de tare lvl . Si totusi cine e guilda mare la putere si db-u asta? Hop iar HH.

Ps: Iepurila u nu ai fost ma tata HH? si cred ca ,cu intrebarea asta am spus totul.(stii ce se mananca in alianta aia)

...dar de ce va complicati?

unii au pierdut startul si gata dar e normal sa se planga asa ca nu ii mai luati la 11m

oricum si asa cred ca e haos la preluari si pe spoturi + lag daca au 400 playeri on

decat sa iei dc non stop si sa nu dormi o noapte linistit mai bine astepti(astepti sa treaca baietii pe spoturi mai mari sa ai si tu loc acolo prin dungeon :) )... la fel de fun va fi sa o iei de la capat

spor la toata lumea

gogo HH!!!

Posted

stii ca ai batut un apropo nesimtit sa va lase pe voi sa cresteti si dupa sa intre si ceilalti nu? Oricum este al 2-lea apropo din partea voastra din partea membrilor HH sau a fostilor membrii deci nu tre sa ne batem capul prea tare pentru ce s-a pus restrictia asta , si dovada cea mai clara este ca se vede cine a si luat castelul. In fine daca as face un topic sa se de-a rb din momentul in care s-a oprit pagina sunt sigur ca singurii care ar sarii de fund in sus ar fii toti membrii aliantei hh, si sunt si mai sigur ca in maxim o ora acel topic va fi considerat inutil si va fii inchis de catre un domn admin.

Posted

stii ca ai batut un apropo nesimtit sa va lase pe voi sa cresteti si dupa sa intre si ceilalti nu? Oricum este al 2-lea apropo din partea voastra din partea membrilor HH sau a fostilor membrii deci nu tre sa ne batem capul prea tare pentru ce s-a pus restrictia asta , si dovada cea mai clara este ca se vede cine a si luat castelul. In fine daca as face un topic sa se de-a rb din momentul in care s-a oprit pagina sunt sigur ca singurii care ar sarii de fund in sus ar fii toti membrii aliantei hh, si sunt si mai sigur ca in maxim o ora acel topic va fi considerat inutil si va fii inchis de catre un domn admin.

DUTE TARE...

Posted

degeaba sa dat rr la db......totu a fost premeditat......din ce scrie pe aici lumea apare ca in joc tot sunt oameni cu hackuri......dc sa dat rr la db daca nu sa securizat server hai sa nu zicem 100% da macar 90% ? ce rost are iara un joc in care uni au tot ce vor in 2 zile iar alti dau primu rr in joc dupa 3 luni?ce joc mai e asta domnilor admini????dc nu ati tinut serveru inchis pana rezolvati tot????dc va place sa stati intro mizerie???dc nu dati dovada de profesionalism???dc prin alte locuri se poate si se vrea ...doar pe linkmania NU SE POATE .......ati facut dintrun joc.........un .........pacat................................parerea mea

Posted

:)))))))) nu va suparati cati ani aveti?

ati facut niste "plangeri" de copi mici... "nu pot sa joc:((" "ala e mai mare ca mine:(("

daca vroiai asa de mult sa te joci Mu LINKMANIA intrai atunci cand sa dat restart sa prinzi "startul"

nu e vina nimanui ca tu ai avut treaba si nu stiu ce... si nu e vina nimanui ca altii vor sa strice serverul lkm:)

daca ati fi citit alte topicuri ati fi inteles de ce este inchisa pagina.... dar... sunteti :crazy: , nu aveti pe cine sa dati vina si gata... luati-va de ceei ce vor sa **** serverul nu de admini:)

nu e adevarat eu joc mi`am facut cont dn prima zi dar m`am apucat abea de 2 zile pt ca nu`mi place la inceput sa ma cert pe 1 spot lore de scheleti sau sa stau on pt 1 spot lt 1 imi place sa nu fie nimeni acolo :P si poate nu sunt singurul :) orcum e urat ca nu merg create conturi numai eu am cativa prieteni care vor sa se reapuce si nu au cum ...

Posted

cand m-am lasat de la 97d am stiut eu de ce m-am lasat ,am mai jucat vreo 10-11 rr pe season 1-2 dar nu mai erea acelasi farmec nu mai erea acel joc simplu si cu stil ,nu mai erea exile in care stiai de ce se merita sa joci rr dupa rr pentru a face dmg in cat mai multe spoturi ,season 2 e banal si a fost bagat pentru a rezolva vezi doamne problema cu d/c si eu acum joc bine mersi pe servere 97d securizate mult mai bine decat season2 asta plictisitor si fara farmec .

Daca ast fi administrator pe linkmania mi-ar fi rusine sa le bat obrazul celor nemultumiti si sa vin cu explicatiile astea de tot rahatul si pe deasupra sa le mai pun si pumnul in gura tuturor ce indraznesc sa intrebe ce naiba se intampla

Posted

nimic nou......uni dau imediat rr......alti stau si se uita la niste admini indiferenti....care stau si freaca menta...sau is in joc se joaca si ei...poi ce nau voie????cn ii opreste sa faca ce vor ei........doar ei admini sa nu fie deranjati ca restu nu conteaza is egal cu zero......ma tot intreb....admini astia chiar nu au putina rusine?......chiar asa am ajuns.........sa fim o tara de cacao si intrun joc......pentru 1 doua rr in plus sa creasca ei nederanjati sa opreasca pagina de conturi..............rau au ajuns admini astia.....au cu ce se mandri eu cel putin nu mai vreau sa ma joc.....oare daca numai platesc contractu la rds.....au ce sami faca????daca le zic asteptati oameni ca va platesc nu fiti disperati oare ce se intampla?un sfat scoateti de pe situ rds faza cu linkmania,,,,,e o minciuna duceti oameni in eroare.................adica na......traim in ROMANIA

Posted

mai aveti putina rabdare, speram sa putem rezolva problema conturilor cat mai repede

inchid topicul pentru ca o luati pe aratura cu acuzatii fara sens

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...