Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ~a__lM__a~

Iar face Alma pe desteptu'..

Recommended Posts

Guest ~a__lM__a~
Posted

CUR?ND adv. 1. (Temporal) Peste pu?in timp; îndat?, imediat, numaidecât. ? În curând = în scurt timp, nu peste mult timp. Pe curând = în scurt? vreme, la scurt interval de timp (în raport cu prezentul). De curând = cu pu?in timp înainte, nu demult. ? (Adjectival; înv.) În curând? vreme. 2. (Modal) Degrab?, repede. Zilele treceau curând. ? Mai curând = a) mai repede, mai degrab?; b) mai u?or, mai bucuros. – Lat. currendo. ( DEX )

''Curandul'' primit ca raspuns la intrebarea ''Cand ne putem face conturi?'' in ce definitie se incadreaza? :) caaa.... Dex-ul cu siguranta nu trimite la o saptamana de zile sau mai mult.. :P

Guest mousesportsAnaKin
Posted

CUR?ND adv. 1. (Temporal) Peste pu?in timp; îndat?, imediat, numaidecât. ? În curând = în scurt timp, nu peste mult timp. Pe curând = în scurt? vreme, la scurt interval de timp (în raport cu prezentul). De curând = cu pu?in timp înainte, nu demult. ? (Adjectival; înv.) În curând? vreme. 2. (Modal) Degrab?, repede. Zilele treceau curând. ? Mai curând = a) mai repede, mai degrab?; b) mai u?or, mai bucuros. – Lat. currendo. ( DEX )

''Curandul'' primit ca raspuns la intrebarea ''Cand ne putem face conturi?'' in ce definitie se incadreaza? :) caaa.... Dex-ul cu siguranta nu trimite la o saptamana de zile sau mai mult.. :P

si eu astept curandul :))

Posted

coitzzee prin numeroasele pasarici care miau ciripit eu zic sa nu mai astepti ca astepti degeaba ,cel putin db asta !

Ps;doar un sfat :nanana:

Posted

Pai o sa se dea drumul si la conturi cand vor gasi un Muguard calumea si cand vor avea unii o gramada de rr-uri si dupaia ar putea sa mai dea un reset asa ar fi corect:)

Posted

curand de 5 zile~ tot se asteapta...dar nu conteaza in timp ce ceilalti cresc si se joaca noi asteptam, vorba lui andy, cu randul =)

intr-un fel cel care au conturi sunt privigeliati iar noi care nu avem...ma uitam la stele

ori se inchide serverul pana se gaseste o solutie ori se da drumul la pagina pentru a ne putea juca si noi.

daca nu poti sa faci un lucru pana la capat nu te mai apuci sa faci...

Posted

curand de 5 zile~ tot se asteapta...dar nu conteaza in timp ce ceilalti cresc si se joaca noi asteptam, vorba lui andy, cu randul =)

intr-un fel cel care au conturi sunt privigeliati iar noi care nu avem...ma uitam la stele

ori se inchide serverul pana se gaseste o solutie ori se da drumul la pagina pentru a ne putea juca si noi.

tu esti gen... daca moare capra mea de ce sa nu moara si a vecinului... :crazy:

e vara...:D L0L

Posted

tu esti gen... daca moare capra mea de ce sa nu moara si a vecinului... :crazy:

e vara...:D L0L

daca e vara ce? hai sa asteptam o luna pana redeschide pagina nu? ca e vara... :D L0L aaa, pai daca e vara hai sa inchidem serverul si gata nu mai joaca nimeni ca e vara =)

si nu sunt genul "daca moare capra mea de ce sa nu moara si a vecinului" ci pur si simplu am vrut sa intru in joc putin dar cand vezi atata competenta, ti se taie si de joc si de toate =)

si nu ma cred mai bun decat cei din echipa tehnica dar daca nu stiu in ce ma bag, mai bine stau in banca mea

Posted

Curand inseamna cand vom finaliza modificarile dictate de securitate. O chestiune de zile in mod normal. Stiu ca nu e placut, dar e nevoie sa mai aveti un pic de rabdare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...