alexneo2 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ma "Diablo" tu esti orb ? cum sa-mi dai TOT MIE ban 5 zile pt KS la un SPEEDER Cum dracu sa nu se inteleaga NIMIC din filmulet? n-ai vazut la inceputu filmuletului ca era plin ecranu de ES ? si dupaia s-au rarefiat ? Sau aia nu inseamna nimic ? era speed "reglabil" ? A si recunoscut ca foloseste prin acel "Mult" (de genu.... "da,m-ai prins cu speed....dar tot io-s cu gura mare ca-mi faci Ks.) Ce fel de admin esti tu ma omule ? stiu ca ti-e lene sa analizezi prea mult o plangere...ca am fost si io admin,dar macar la "hackeri" eram dracu mai atent sa nu ma gafez. Vai de capu meu....bun,am inteles....KS e KS....dar dai si lu ala ban pt Speed !!!!!!!!!
TheMask Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Formatul corect al unui post în aceast? subsec?iune este: o LINK: [Link c?tre plângerea/postul care a dus la sanc?iunea contestat?] o PARTE V?T?MAT?: [Numele caracterului/caracterelor/contului/ip-ului a c?ror pedeaps? este contestat?] o CONTESTA?IE: [Aici vor fi ad?ugate toate argumentele necesare contesta?iei: linkuri, screenshots, comentarii relevante, etc]
alexneo2 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Link Plangere : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417401 Parte vatamata : "Death" Contestatia: mai sus P.S. Asta a fost un verdict dat la misto si graba,doar sa scapi mai rpd,are 5 zile vechime "plangerea" aia (7 august) .Ati tot rezolvat plangeri de dupa ea....si ca sa scapati mai rpd...."hai sa-i dau si ban lu asta....ca e mai usor"
Guest mousesportsAnaKin Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 1 la mana . ala nu e film , sunt printuri 2 la mana . cu printuri poti demonstra ca toti au speed , pt ca in fiecare print apare o alta miscare 3 la mana . nu cred ca a stat plangerea aia 6 zile degeaba ma gandesc ca sa verificat ceva 4 la mana . salut
alexneo2 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 1 la mana . ala nu e film , sunt printuri 2 la mana . cu printuri poti demonstra ca toti au speed , pt ca in fiecare print apare o alta miscare 3 la mana . nu cred ca a stat plangerea aia 6 zile degeaba ma gandesc ca sa verificat ceva 4 la mana . salut 1 la mana . esti praf 2 la mana . esti praf iar 3 la mana . uimitor ....iar esti praf Acum probabil te gandesti : "de ce ?" Raspunsu : 1.DACA dai scrool down ai sa vezi sub acel print un filmulet urcat pe youtube cu titlul "Speeder" 2.Irelevent datorita punctului 1 3.Scrie data clar cand a fost postata,si nu,nu a verificat-o nimeni,eventual doar s-au uitat in trecere,(ca sunt 100% sigur ca nu s-a facut vreun comitet de admini sa dezbata acel post timp de 6 zile si abea azi s-a dat verdictu) Bafta !
Guest mousesportsAnaKin Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 cred ca scriu in engleza pt tine :))) ma refeream ca e un filmulet facut din print screenuri asteapta decizia moderatorului iar :)
alexneo2 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 ma refeream ca e un filmulet facut din print screenuri =))) Cred ca tu ai 486 si-l vezi in poze =))) HAHAHAHAHAH "Filmulet facut din print screen-uri" =)
alexneo2 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Imi place profesioalismu adminilor de pe acest server,e chiar de admirat si copiat,pana o sa va hotarati sa rezolvati acest topic.....iese banu singur.
TheMask Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 chiar daca respectivul ar fi avut speed asta nu-ti da voie sa dai la ks cu el,suspendul este acordat corect si asa ramane.