dniceL Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Singurul lucru sa respecte regulamentul jocului si al guildei si sa fie cit de cit activi.Si sa ia jocul ca pe o distractie. Si nu uitati nu rr este important ci oameni cu care il dai. - Cersitul de party e demodat - Caracterul sa nu fi fost suspendat pentru injurii grave, inscenari sau acuzatii false. - Caracterul sa fie activ in joc, nu retras. - Ce accepta un singur caracter / cont pentru fiecare membru. - Politetea si bunul-simt sunt primele calitati pe care le cautam. - Orice caracter peste lvl 380 are prioritate pe spot / in tarc (singur) - Orice caracter peste lvl 380 are prioritate pe spot / in tarc (in party) - Nu se vorbeste urat in guild. - Nu se vinde, dar nici nu se cere excesiv un item in cadrul guildului. - In functie de posibilitati si in limita bunului simt, membrii vor fii ajutati cu iteme, zen, JWL & JOL. - Daca un membru nu se poate conecta o perioada de timp (concedii, vacante s.a.), va anunta inainte colegii de guild. - Daca un membru vrea sa posteze pe cineva, va cere inainte parerea colegilor de guild. - KOS se face personal, nu in numele guild-ului. - Admiterea si excluderea se fac prin chestionarea tuturor membrilor activi la momentul respectiv. - Fara certuri in guild! Cei care incep certuri fara un motiv bine intemeiat vor fi dati afara din guild. - In cazul unor abateri de la regulile de baza, ultimul cuvant il va avea intotdeauna GM-ul
dniceL Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Pentru orice intrebare pm [dNice] sau ne puteti gasii la http://www.oldones-alliance.tk/
~megan~ Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Multa bafta,cand te-ai apucat pe 97d te-am ajutat si eu daca nu ma insel:P,oricum multa bafta:)
dniceL Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Forumul nu merge pentru ca am avut o perioada in care ma-m lasat de mu si la-m inchis, o sa-l redeschid,pana atunci vorbim pe aici OldOnes va activa si in joc de azi,o sa crestem si noi si ne vedem la cs,sper sa fie frumos pe acest server,fara hackury