knavish Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Faceti ceva mai adaugati admini dar sa mai intre pe server si noaptea ca asa nu o sa scape serveru de speed si de alte hackuri .......noaptea nu mai exista regulament(am vazut 3-4 admini toata saptamana).Desi prevad ca se va inchide si serveru asta din cauza la hack-urii curand ca si celelalte.1HH rullz pe linkmania
alexsebi2005 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 un nou rang ce ati spune GM ( se ocupa de eventuri ) si un rang nou HackHunter ( care prinde doar hack-ari) sa fie experti nu ca orice alt gm ca ala habar nare ce a ala 1hk :whistle: , eu zic sa luati 5 hackhunteri ;) sa curatati server-ul :dontknow:
jusT^Me Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 un nou rang ce ati spune GM ( se ocupa de eventuri ) si un rang nou HackHunter ( care prinde doar hack-ari) sa fie experti nu ca orice alt gm ca ala habar nare ce a ala 1hk :whistle: , eu zic sa luati 5 hackhunteri ;) sa curatati server-ul :dontknow: you made my day. :))
ija4ok Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Pagina de facut cereri nu a functionat o vreme. In curand sper sa avem colegi noi.