Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest loveguru

intrebari

Recommended Posts

Guest loveguru
Posted

Buna,

la intrebarea cu contul m-am prins ca se va putea doar in zilele urmatoare crearea de conturi noi dar am urm intrebari:

1.care e diferenta intre season 1 2 3 4 etc?

2.cu acest restart al db vor mai fi posibile toate minunile care erau pe celalalt,ma refer la tot felul de programe care nu erau permise sau te ajutau sa faci una alta

3.cei care joaca momentan pe server cum au avut acces la conturi

4. la sectiunea vanzari cumparari cum se vand deja unele iteme care sunt destul de rare?ma refer la alea exe...useri fara rr cum intra in posesia lor??

multam de raspunsuri:)

Guest .:AleX:.
Posted

salut. O sa-ti raspund eu la intrebari :)

1. pai diferenta intre sezoane este de iteme tot mai bune pe ce urca sezonu, aripi lvl 3 de la season3 , seturi noi , questuri noi etc

2. Dupa acest rr db care s-a dat s-au dovedit ca merge eliteul : ( //gt , autokill , move etc) , speedu , d/c poti sa vezi pe la plangeri

3.A avut toata lumea acces doar ca au venit nush cine si dadea d.c si toate prostiile astfel ija si cu restu au decis sa blocheze crearea conturilor ca aia sa nu-si faca conturi ca sa dea d/c

4. Si daca esti non rr poti sa ai iteme exe , faci invazii daca ai un set cu ceva defence si ai puse punctele bine poti sa omori goldeni , si mai poti face cu partyu : mergeti un party la invazie si omorati goldenii :P

Sper ca m-am facut inteles

Guest loveguru
Posted

i understand:) multam... se poate inchide

Guest Flavius16
Posted

raspunsurile astea le vroiam si eu da nu stiam unde sa intreb. multumesc si eu pentru ele :)) :whistle:

Guest Donn BOSSO
Posted

Ba ma lasi? =)))))))))))))....cine tia zis ca poti omora un golden +5 non rr?Ok se poate cu un elf de 350+ wizz 350....elfa ingheatza si wizzu` da cu posion,dar ti se pare tie ca is elfe destul de bune pentru asa ceva?uite-te pe pagina si ai sa vezi ca is 10 cat decat decente...=)))))

Nu mai bagati voi vrajeala la playeri ca asta e o mare manarie degeaba va ascundeti dupa monitor,fugim dupa coada :-j...spuneti in fata ca se va deschide pagina cand "smecherii" vor da rr`uri indeajuns de a fi iara "boss`i"

Edit: Ca sa omori un golden +5 stai 2 ore la non rr...si am tras un ochi pe vanzari/cumparari si sunt destui cu foarte multe iteme din +5 pentru non rr....SI UNI CHAIR SUNT NOOBI !

PA !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...