Uber Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/543/screen081113540005.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/143/screen081114000007.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/135/screen081114000009.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/15/screen081114000010.jpg/ Dupa care am murit si neau luat cu no ks http://imageshack.us/photo/my-images/801/screen081114000011.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/804/screen081114020014.jpg
Guest kukytza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 1. Spotul asta este al nostru de 4 zile , multi playeri opot spune , nam facut print nu ma asteptam sa veniti cu golden pe spot. 2. De ce nu ai facut printul cu F4 la maxim sa apara toata conversatia cand va spun de ce mi-ati adus golden pe spot. 3.Ai print dupa aia tu cu miTzaH in party , inca o dovada ca ati adus golden pe spot ai stricat si ai refacut cu el. 4. Odata ce ai facut cu F4 la maxim in ultimul print trebuia sa ai si la celelalte , sper sa iei nefondata ! Bafta [
tzek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Atata nesimtire ce am vazut la voi:) n-am m-ai vazut la nimeni....stam de 4 zile pe acel spot..tot voi aduceti GOLDEN:) si tot voi sunteti nemultumiti?Vreti sa aveti un lucru al vostru (spot) prin magariile voastre? Unu aduce GOLDEN Enc1cpm :) si tu Uber vii si faci rapid poze dupa ce ne-a omorat goldenul? Apropo goldenul acela e goldenul adus de voi:)
tzek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Si invata sa faci printurile cu f4 la maxim:) cum scrie in regulament sa se vada toata conversatia:) "cocosule". Va credem ca sunteti prea invidiosi pe noi:) (alianta A_A_A) ca ne merge lvl prea bine:) dar nici faze de astea de 2 lei cu goldenul pe spot peste noi. Sper sa iei nefondata,spor. p.s : Sa dea kukytza rr si o sa va ajute si pe voi sa faceti rr:) (not)
Uber Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Deci in primul rand miTzaH este un prieten care nici macar nu e in guild eram cu el pe skype si iam zis sa vina ca am gasit spot. In al doilea rand acel jucator de care ziceti voi din guild nici macar nu il cunosc cine este doar ce a venit in guild. Eu ma plimba sa caut spot pentru ca nu imi placea party un atlans 3 . Se vede ca am party cu altcineva. Va rog sa nu mai faceti legatura intre mine si acel player pe care nu il cunosc rog sa verifice admini pentru ca voi doar insinuati lucruri fara dovezi. Plus ca eu nici macar nu mam atins de acel golden cu ziceti voi ca vi lam adus pe spot.
miTzaH Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ca sa acuzi ca noi am adus goldenu e ameteala. eram aida de 3 ore timp in care n-am schimbat 1 cuvant cu uber pana nu a zis sa merg tarkan ca e spot. persoana care ai vazut-o ca ti-a adus goldenu nici nu era cu noi in party dupa cum vezi in screenuri , crezi ca risca cineva sa ia SS doar de dragu de a da spotu altora ?
Guest kukytza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ok asteptam decizia unui admin , rog sa verifice cat timp am stat pe spotul ala eu , kukytza !Nu imi poti dovedi ca nu cunosti acel player ...guild cu tine , cum sa nul cunosti ! Oricum ceea ce ati facut voi , nam mai vazut la nimeni , vroiai party veneai frumos si cereai nu-mi veneai cu golden pe spot ! ca sa acuzi ca noi am adus goldenu e ameteala. eram aida de 3 ore timp in care n-am schimbat 1 cuvant cu uber pana nu a zis sa merg tarkan ca e spot. persoana care ai vazut-o ca ti-a adus goldenu nici nu era cu noi in party dupa cum vezi in screenuri , crezi ca risca cineva sa ia SS doar de dragu de a da spotu altora ? erai aida de 3 ore , timp in care nai schimbat un cuvant cu Uber , dar totusi erati pe skype , probabil vorbeati muteste!
Uber Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Sa fie clar : NU am venit cu nici un golden peste tine ! Pe skype se poate vorbi si in scris ! Nu o sa mai postez pana la decizia unui admin numai daca o sa fie nevoie.
tzek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 miTzaH invata-l pe Uber sa faca printuri mai intai:) si e bine ca sa facut topicul asta:),sa vada si restul playerilor ce "baieti" sunt in Royal:)..asa cum am precizat si in print. Pe viitor cand vor aparea topicuri noi cu aducere de golden pe spot(de catre playeri din Royal) sa nu mai fie nici o indoiala:). Tura asta nu va iesit:),si rog pe toti care joaca sa nu va ierte cu genul asta de faze.
Guest Andrei92 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 sir_razor nu tie rusine ..sa vi cu acuzati aiurea ..dupa ce ca ai adus ..gold pe spot la noi ..acuma zici ca e spotu ..tau ..avem martori ca suntem pe spot de 4 zile asa ....ciocu mic !!..asteptam decizia adminului ..sa verifice ...si sa primeasca ...cea ce trebuie pentru faptele lui...
Uber Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 De ce mar interesa pe mine de cati ani sunteti voi pe spot odata ce eu sunt nevinovat? Rog verificarea in detaliu inainte sa se dea un verdict ! Va rog sa imi aratati un prit ceva unde EU "Uber" trag goldenul dupa mine. Acum ati lasato cu ala din guild si o dati ca eu lam adus nu vedeti ca numai stiti ce sa ziceti o invartiti fiecare de la una la alta. Nu sunt chiar atat de josnic sa vin sa va aduc goldenul peste voi pe spot sa va iau un amarat de spot. Iar chestia cu " Baieti din Royal " deja o dati in vanatoare si alte chestii. Va rog sa va calmati si sa asteptam pana la verdictul unui admin fara alte posturi inutile .
Diablo Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 o poza cu spotul inainte de invazie are cineva ?
Guest kukytza Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nu am Diablo , imi pare rau , chiar nu ma asteptam sa mi se aduca golden pe spot , dar poti verifica sau intreba pe cineva ca aveam 4 zile de cand eram in spotul ala , si azi sunt e a 6 a zis ...ce rost ar avea sa mint , mam invatat minte si am facut print acuma ...
miTzaH Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Sunt multe posturi inutile aici. Problema reportata este tzek_ aducand un golden pe un spot pe care il pierduse. Nu au cum sa exista dovezi incriminatorii impotriva noastra pentru ca nu am planuit deloc sa va furam spotul. Daca s-a vazut cum tipul ala (Enc1cpm) a adus un golden pe spotu vostru trebuia sa-i faceti screenshot si sa reportati . Faptul ca ati murit de la goldenul adus de alta persoana si prin asta s-a pierdut spotul nu vad cum este vina noastra ca am avut "tupeul" sa ne asezam pe spot. Nu am fost la voi acasa si v-am luat locul pe canapea :)
tzek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Daca nu as avea problema cu jocul ( odata ce am iesit,trebuie sa instalez jocul din nou:) ca sa ma pot juca) va puneam printuri:) clare:) cu spotul,insa se poate verifica pe logo-uri:) pozitia lui Uber cand Enci a venit cu goldenul:).Unu cu goldenul:) unu cu cu spotul:),sa-mi spuneti si mie tactica voastra (sau nu dati din casa)...:)..ca sa pot face printuri next time,sa mai scapam de unii dintre voi pentru o perioada.
cicic Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 mane termina ca ei stau akolo pe spot de 4 zile...poate sa o confirme toata allianta...eu cel putin trec la ei de 3 ori pe zii...si snt non stop:|
Uber Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Se poate vedea si in screenuri ca acest player Enc1cpm cerea party pe ally. Daca era cu mine pe mana cum incercati voi sa insinuati credeti ca mai cerea party?
Guest Magnnum Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 nu cred ca cineva sa fii tinut spot in tarkan 4 zile pentru ca vin goldeni iar un spot pierdut si luat de altul asta e mu cautati alt spot
nEw & nEw Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 mane termina ca ei stau akolo pe spot de 4 zile...poate sa o confirme toata allianta...eu cel putin trec la ei de 3 ori pe zii...si snt non stop:| Poate tot neamu sa fi vazut daca nu are dovada :) ...
Guest kukytza Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 nu cred ca cineva sa fii tinut spot in tarkan 4 zile pentru ca vin goldeni iar un spot pierdut si luat de altul asta e mu cautati alt spot Maine fac 7 zile pe spotul asta jucatorule pe spotul asta , nu-mi zi tu mie , nu ma bat goldenii i pot muta , is on 24/24 nu stau afk ptr ca joc si eu si fratele ! Te-ai bagat tu inseamna desteptule...
TheNight Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 nush de ce a mai cerut diablo si alte printuri pt ca nu ii poate ajuta cu nimic pe cei care au pierdut spotul ...chiar dak l-au chemat ei tantalosul nu s-a dat nici un pk pur si simplu i-a omorat o creatura mai puternica dupa harta asadar eu zic sa stergeti cu buretele si pe viitor sa procedati si voi la fel ca este o metoda f f f buna de a fura spoturi "legal"
cicic Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 asta nu este o metoda buna de a fura...cand a venit goldenu...sau imprastiat toti ... care sa fuga mai departe sa nu pice ...pun pariu ca kuky a sarit pe el si a muscat din el :))...daca stati sa va gandtiti atlans...tarkan...deja e full de goldeni...si nu ai cum sa ramai pe spot....ori dai ori fugi...si asta poate sa confirme orice jucator...
Guest Andrei92 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 prietene "TheNight" cum adica ..daca tu ai spotu ...si 1 iti aduce ..un gold ...ai tai mor e ceva firesc? hai ..ce naiba sa fim seriosi ...acuma ca ti cu aia ...e treaba ta dar fi macar corect!! in primu rand ..nu se fac chesti deastea dar asa e romanu ..ce sa i ceri!!!
TheNight Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 prietene "TheNight" cum adica ..daca tu ai spotu ...si 1 iti aduce ..un gold ...ai tai mor e ceva firesc? hai ..ce naiba sa fim seriosi ...acuma ca ti cu aia ...e treaba ta dar fi macar corect!! in primu rand ..nu se fac chesti deastea dar asa e romanu ..ce sa i ceri!!! nu va contrazic pe niciunu din voi 2 ....nu e frumos si nici corect dar nici nu se poate da o sentinta pentru cei care fac asta pt ca nu te omoara ei .tot ce am spus am spus din experienta deoarece mi-au facut acelasi lucru ca si voua de nenumarate ori si mereu acelasi raspuns . si pentru amandoi am o intrebare : Daca venea tantalosul pe la voi pur si simplu fara sa fie ademenit de careva,va omora,si un alt player lua spotul pe cine se dadea vina in momentul acela? Cat despre cei care au facut asta va pot spune ca deja jocul le coordoneaza viata si traiesc oarecum intr-o lume virtuala din moment ce il vad atat de obsedant (asta in cazul in care au facut acest lucru doar pt a fura un amarat de spot )
Guest AddySM Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 A te folosi de golden ca sa iei un spot e ca si cum te-ai folosi de un bug al jocului. Si da, kukytza si tzek stau acolo non-stop (azi e a 7-a zi). Nu stiu ce o sa va faceti cand vor prinde ultimul spot din K7, nu-i mai muta nimeni de acolo :) Daca ar fi un clasament cat de mult stati pe un spot ati fi pe primul loc. Felicitari kukytza si tzek!