Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HocusPocus

Limbaj

Recommended Posts

Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/717/screen081023580002.jpg/

In primul rand,am vorbit frumos cu voi ,in special cu el. Atata timp cat nu ma respecta,nu va respect nici eu,totusi putin bun simt,ca nimeni nu e obligat sa vada limbajul vostru obscen de copii frustrati,aveti privat ..certati-va pana va pusca venele.

Si in al 2-lea rand,nu ne tragem de sireturi sa ne permitem sa vorbim in halul ala.

Posted

In primul rand,am vorbit frumos cu voi ,in special cu el. Atata timp cat nu ma respecta,nu va respect nici eu,totusi putin bun simt,ca nimeni nu e obligat sa vada limbajul vostru obscen de copii frustrati,aveti privat ..certati-va pana va pusca venele.

Si in al 2-lea rand,nu ne tragem de sireturi sa ne permitem sa vorbim in halul ala.

"Atata timp cat nu ma respecta,nu va respect" daca unul nu te respecta tu nu respecti pe nimeni?

injura ca avea si el nervi:) nu te injura pe tine:)... si daca injura pe global era altcv.. da asa a injurat in guild intr priteni:)

si tu cand iesi afara si ai nervi sau smth injuri cu prietenii ,nu cu cine gasesti pe strada.

+ de asta:) din moment ce ai fost in guild de ce esti "nesimtit"? ce e in guild ramane in guild nu zici mai departe...

tu daca te certi cu cineva zici la toata lumea ce a facut acel cineva(apopiat tie fiind):-j

cat despre sireturi...:) nu cred ca esti Dumnezeu sa te trateze nu stiu cum pe tine

Atat am avut de zis . o seara buna :tiphat:

Posted

Maturizati-va dragilor,iar cat despre tine RastaMan,nu trebuie sa-ti dau explicatii,ce si cum. V-am zis clar,sa vorbiti mai frumos,ca poate mai sunt si copii mici prin fata altor calculatoare,care vad cretinismele pe care voi le scoate-ti din gura si le scrieti pe guild,ceea ce nu cred ca ei sunt obligati sa vada. Daca nu va puteti stapanii,duceti-va si luati cate un pic de aer rece,v-am zis frumos ca aveti privat. Vorbiti si injurati-va acol,pana nu mai puteti,dar daca voi aveti muschi si sunteti puternici,sa fiti sanatosi,suportati consecintele.

Cat despre ce ramane in guild,si asa vorbea ca avea nervi,sau mai stiu eu ce ....halal guild atunci,spun multe iesirile astea.

Edit: Acum vii sa te plangi RastaMan,dar pe guild erai si tu zmeu,ma luai de sus si aveai impresii,desi nu te baga nimeni in seama pe tine.

Tot asa ati ramas,n-aveti putin bun simt in voi.

Posted

Maturizati-va dragilor,iar cat despre tine RastaMan,nu trebuie sa-ti dau explicatii,ce si cum. V-am zis clar,sa vorbiti mai frumos,ca poate mai sunt si copii mici prin fata altor calculatoare,care vad cretinismele pe care voi le scoate-ti din gura si le scrieti pe guild,ceea ce nu cred ca ei sunt obligati sa vada. Daca nu va puteti stapanii,duceti-va si luati cate un pic de aer rece,v-am zis frumos ca aveti privat. Vorbiti si injurati-va acol,pana nu mai puteti,dar daca voi aveti muschi si sunteti puternici,sa fiti sanatosi,suportati consecintele.

Cat despre ce ramane in guild,si asa vorbea ca avea nervi,sau mai stiu eu ce ....halal guild atunci,spun multe iesirile astea.

auzi nu te pune nimeni sa iti pui copilul in fata computerului cand esti in mu! ai winmode il bagi in bara. acum nu mai aveem voie sa tragem o basina ca vede x si y?:-j stai frate fara guild :) daca esti asa de irascibil.

P.S spunemi si mie cum vad copii mici ce scot eu pe gura? sau sunetele mai nou le poti vedea? ..vrei sa pari inteligent...,dar doar vrei

Posted

auzi nu te pune nimeni sa iti pui copilul in fata computerului cand esti in mu! ai winmode il bagi in bara. acum nu mai aveem voie sa tragem o basina ca vede x si y?:-j stai frate fara guild :) daca esti asa de irascibil.

P.S spunemi si mie cum vad copii mici ce scot eu pe gura? sau sunetele mai nou le poti vedea? ..vrei sa pari inteligent...,dar doar vrei

Ai sa intelegi cand o sa cresti putin,hai ca am intrat prea mult in polemici cu tine,domnule avocat :)

Posted

Avem forumul aliantei..dc n`ai postat acolo..pentru asta cu parere de rau vei fi exclus din alianta!

No Warn mstiphat.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...