PureSoul Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 edited Un motiv imi dai si mie boome? Dupa cum am observat, ai si sters topicul. Din ce cauza ai reactionat asa ?
acelasi_bandit Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ia uite unde era cavalerul luminii .SpooK nu mai fa niciun topic pe forumul asta pentru ca te faci de ras pe zi ce trece .Ai ajuns un fel de soare [revenirea] .Daca a sters topicul ala neaparat el strica serverul pe aici?Eu zic ca l-a sters pentru ca nu are niciun sens ce ai scrii tu acolo. Si btw,cu ce ai putea tu sa il impiedici pe boom sa faca asta?gosh.. :tiphat:
-=BUBU=- Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 edited Un motiv imi dai si mie boome? Dupa cum am observat, ai si sters topicul. Din ce cauza ai reactionat asa ? Ce legatura are forumul lui boom cu LinkMania, sunte-ti dizgratiati. :dontknow:
gutul Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 oricum serv lui boom este mai misto ca link mania,dar are reguli tampite.
MurDoc Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Suspend 5 zile initiatorului pentru spam topic. Daca aveti ceva sa ii comunicati lui boom folositi PM. Nu ne intereseaza probleme voastre, si parerea voastra despre el. Closed