Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

uzzy2p3w

sugestie contor

Recommended Posts

Posted

17. Regula AFK (CONTOR)

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in Arena, Crywolf, Kanturu, Icarus, Kalima este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 2 minute si ataca ( nu conteaza daca are party si un player din acel party este on )

(intrebare repetata de minim 2 ori)

- ataca

La 2 abateri va primi 4 zile suspend.

La 4 abateri va primi 4 de zile suspend

La 6 abateri va primi 4 de zile suspend....etc

In orice alta situatie un caracter este afk, este pasibil de d/c.

acum ca tot s a dat rr db si nu am patito inca, credeti ca puteti modifica regula afk contor si sa puneti ca dupa d/c playerul sa aibe un interval de 1-3 -5 min in care dea pm la gm sa nu isi ia contor?my sugestion :D

Posted

nu am vecini in bloc care sa joace mu...si pot fi in casa la toaleta care este o necesitate...unii zic sa ma opresc din tras daca sunt holder dar daca am caracter mic in party si moare daca nu dau din maini?sau la inceput acum oricum nu ai cum sa te opresti din dat din maini ca esti mic si mori :)

Posted

adevarat, dar e adevarat si ce zic eu si eu ma refer la lipsa de rr cand zic mic...sa nu fie 5 dar sa fie 3...bineinteles ca esti in casa cu o treaba bine determinata gen se sparg geamurile cad peretii ti a facut vreun prieten vreo farsa si ti a pus laxativ in bautura...nu iti mai sta gandul sa opresti caracterul din dat si sunt cele 2 min in care iei contoar +3 dp d.c in care poti anula...in total sunt 5...chiar nu vi se pare normal sa pleci 2 min de la pc pt orice treaba si sa nu opresti caracterul?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...