Fabian Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n Numele EXACT celui pe care îl reclam: JaLoL Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Statea pe la pariuri ,vin ii scade hp mult ,fuge in banca ,ia hp ,iese se duce iara ,ma duc iara ,ma urc pe masina lui trag gloante in el , si el intra in banca.Primele 2 ss-uri sunt ca sa va dovedesc ca a facut de mai multe ori Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu erau Martori: -
Jalol93 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Cand erai urcat pe masina mea,ma duceam la banca sa scot banii pentru ca ma aresta Draco si aveam 0$ la mine.In celelalte poze m-am dus la banca pentru ca aveam masina tunata,Si daca muream nu mai aveam incuietori la ea.Deci nu exista nici un non-fp in pozele tale
BAdu Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Adica in celelalte poze te-ai dus la banca pentru ca aveai masina tunata, si daca mureai nu mai aveai incuietori in ea.. adica omu incerca sa te omoare si tu te-ai dus direct la hp sa nu pierzi incuietorile?
Jalol93 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Da.Pentru ca vroiam sa fac event cu cea mai frumoasa masina tunata.
BAdu Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 JaLoL va primi prison pentru non-fp. Nu are antecedente. Data viitoare cand incerci rogi si tu un asistent sa te ajute.. si evita zonele aglomerate..