Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fabian

[Rezolvat] JaLoL- NonFp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n

Numele EXACT celui pe care îl reclam: JaLoL

Screenshot-uri: sa_mp_013.jpgsa_mp_014.pngsa_mp_015.pngsa_mp_016.pngsa_mp_017.pngsa_mp_018.pngsa_mp_019.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Statea pe la pariuri ,vin ii scade hp mult ,fuge in banca ,ia hp ,iese se duce iara ,ma duc iara ,ma urc pe masina lui trag gloante in el , si el intra in banca.Primele 2 ss-uri sunt ca sa va dovedesc ca a facut de mai multe ori

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu erau

Martori: -

Posted

Cand erai urcat pe masina mea,ma duceam la banca sa scot banii pentru ca ma aresta Draco si aveam 0$ la mine.In celelalte poze m-am dus la banca pentru ca aveam masina tunata,Si daca muream nu mai aveam incuietori la ea.Deci nu exista nici un non-fp in pozele tale

Posted

Adica in celelalte poze te-ai dus la banca pentru ca aveai masina tunata, si daca mureai nu mai aveai incuietori in ea.. adica omu incerca sa te omoare si tu te-ai dus direct la hp sa nu pierzi incuietorile?

Posted

JaLoL va primi prison pentru non-fp. Nu are antecedente. Data viitoare cand incerci rogi si tu un asistent sa te ajute.. si evita zonele aglomerate..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...