Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

_Hidra_

[Rezolvat]Somerhalder - non fp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Lee

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Somerhalder

Screenshot-uri: ncnuq1.png

2s67g5i.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): A castigat la cai si tot dateam toti in el ( DNB Triade si grove) a dat ESC si cand a vazut ca nu il lasam in pace a dat /q

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori: The Game

Posted

logic asa e ma "Lee" , tu esti baiatu sfant alalteri cerseai bani la mine ;)) si acum ma trezesc cu reclamatii , imi place de tine , data viitoare la orice greseala faci ai reclamati clar 1 la mana , 2 la mana nu ai fi vrut sa castig 500k si sa te las sa ma omori tu ma? , 3 la mana trebuia sa iti fac si eu reclamatie tie ieri dimineata cand ma imjurai , data viitoare nu gresesc , oricum ,tine mine , AM DEMISIONAT ! :D

Posted

logic asa e ma "Lee" , tu esti baiatu sfant alalteri cerseai bani la mine ;)) si acum ma trezesc cu reclamatii , imi place de tine , data viitoare la orice greseala faci ai reclamati clar 1 la mana , 2 la mana nu ai fi vrut sa castig 500k si sa te las sa ma omori tu ma? , 3 la mana trebuia sa iti fac si eu reclamatie tie ieri dimineata cand ma imjurai , data viitoare nu gresesc , oricum ,tine mine , AM DEMISIONAT ! :D

Straniu, dupa spusele tale pe tine toti te injura si nu ai dovezi... :-??

Posted

Straniu, dupa spusele tale pe tine toti te injura si nu ai dovezi... :-??

NU am dovezi pt ca nu mi-a trecut prin gand si te rog ceva,nu te mai baga daca nu ma suporti,asta e partea a 2-a ,daca tu nu ma suporti nu tre sa faci atat scandal, daca ai ceva anume cu mine , o impartim intre 4 ochi ;),mai vorbim astept raspuns.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...