Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DerAntichrist

[Rezolvat]Somerhalder - limbaj

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: [uSB]Attobyte

Numele EXACT celui pe care îl reclam:Somerhalder

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/683/samp439g.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am omorat si a inceput sa ma injure...

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori:SS

Posted

am o intrebare: prima parte in care m-ai injurat tu de ce nu ai pus`o? 1 la mana , 2 la mana aici eram civil si am pus bilet si tu m`ai omorat ca stateam pe "i" si iti era frica ca fac bug,dar eu atunci scriam "/horserace ..." si tu m-ai omorat pt ca iti era frica sa nu fac bug ,nu imi plac nerecunoscatorii..am pierdut si 50k aici din cauza ta , mersi oricum dar trebuia sa fac si eu print la ce m-ai injurat tu , nu mi-a trecut prin gand ,acum asta e...

Posted

am o intrebare: prima parte in care m-ai injurat tu de ce nu ai pus`o? 1 la mana , 2 la mana aici eram civil si am pus bilet si tu m`ai omorat ca stateam pe "i" si iti era frica ca fac bug,dar eu atunci scriam "/horserace ..." si tu m-ai omorat pt ca iti era frica sa nu fac bug ,nu imi plac nerecunoscatorii..am pierdut si 50k aici din cauza ta , mersi oricum dar trebuia sa fac si eu print la ce m-ai injurat tu , nu mi-a trecut prin gand ,acum asta e...

Ce nesimtire, eu sa te injur? cu ce ocazie? sa te injur ca te-am ucis?ai merita un warn pentru minciuni...

Posted

deci , tu m-ai omorat cand eram pe i ma am specificat destul de bine mai sus , dar te-am injurat pt ca am pierdut si banii si atunci am pus si calul cu cota buna , tu vi si ma omori pt ca stau pe i ,dar nu e chiar asa , ti-am zis :) , te-am injurat cu motiv anume , dupa mi-ai zis mai usor cu limbajul si ti-am zis pai da frate dar am pierdut si banii si atunci pariam , daca stateam pe i puteai sa ma omori , dar asa din senin..dupa ai inceput si tu cu cuvintele obscene si numai spune "ai merita un warn pentru minciuni..." , nu mint frate ,dar pe langa tine ...hai sa numai zic nimic , dar data viitoare la orice greseala te prind ai reclamatii..hai sa lasam off-topicu` si sa asteptam raspuns :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...