n3amtzu Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Rog pe ija sa se uite mai atent la plangerea asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417455 Nu am folosit si nici nu folosesc speed sau alte programe ilegale,am doar un simplu cliker care da click dreapta V-as ruga sa verificatzi logurile daca vretzi Chiar nu imi dau seama de ce se vede asa in filmarea facuta de elite Mie personal mi se pare mai mult un bug vizual. Va multumesc anticipat
EminescuX Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Rog pe ija sa se uite mai atent la plangerea asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417455 Nu am folosit si nici nu folosesc speed sau alte programe ilegale,am doar un simplu cliker care da click dreapta V-as ruga sa verificatzi logurile daca vretzi Chiar nu imi dau seama de ce se vede asa in filmarea facuta de elite Mie personal mi se pare mai mult un bug vizual. Va multumesc anticipat poate ai apasat sa dea si clik stanga si de acea,si mie mi se intampla asa la inceput de db trecut aveam un clikar care dadea clik stanga si click dreapa ! ,dac te uiti atent click stanga da pe mob nu pe liber ! ia incearca varianta asta sa dai comanda sa dea clik dreapta pe urma click stang fara sa opesti clikar !
Bobby Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Rog pe ija sa se uite mai atent la plangerea asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417455 Nu am folosit si nici nu folosesc speed sau alte programe ilegale,am doar un simplu cliker care da click dreapta V-as ruga sa verificatzi logurile daca vretzi Chiar nu imi dau seama de ce se vede asa in filmarea facuta de elite Mie personal mi se pare mai mult un bug vizual. Va multumesc anticipat poate ai apasat sa dea si clik stanga si de acea,si mie mi se intampla asa la inceput de db trecut aveam un clikar care dadea clik stanga si click dreapa ! ,dac te uiti atent click stanga da pe mob nu pe liber ! ia incearca varianta asta sa dai comanda sa dea clik dreapta pe urma click stang fara sa opesti clikar ! Eu iam dat clickerul la neamtzu,un clicker pe care il foloseam inca dp 0,97 are o icoana cu un H, in fond verde,eu zic ca omul a luat permanent degeaba. Stiu foarte bine ca nu o sa fie retras niciodata permanentul, dar macar sa fie si -ija- mai atent ca se putea intampla cu oricine,daca nu s-a schimbat serverul stiti foarte bine ca bugurile se vor inmulti,sunt curios si de parerea altori playeri care se pricep. Problema este ca omul a luat permanent si nu se mai pot face conturi
[EliTe] Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Sunt de acord cu scoaterea suspendului. Am vazut ca are lvl 300 si mi a parut rau cand am facut plangerea dar nu sunt de acord cu speed. Daca e vorba de clicker cer scoaterea suspendului daca se poate.
iTi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 nu e singurul careui i s-a intamplat .. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=320507&view=findpost&p=5897574 eu am avut noroc ca au fost decat cei din pt cu mine si m-au atentionat am dat un sw si dupa s-a vazut normal
Bobby Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ' date='10 August 2011 - 10:11' timestamp='1312963878' post='5898586'] Sunt de acord cu scoaterea suspendului. Am vazut ca are lvl 300 si mi a parut rau cand am facut plangerea dar nu sunt de acord cu speed. Daca e vorba de clicker cer scoaterea suspendului daca se poate. Elit ss-ul nu se va mai scoate niciodata,problema este ca el nu avea speed. Tu nu ai facut nimica rau filmand, ca ti sa parut dubios si eu sunt contra celori care joaca cu speed si alte prosti. El a reinceput un alt caracter si joaca dela inceput(din fericire aveam eu inca un cont),problema este ca sigur a fost un bug vizual si oricare dintre noi poate patzi la fel. Teoretic -ija- care acces la serv ar putea sa verifice logurile.
[EliTe] Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Am vazut multe cazuri in care conturi cu 99 zile au fost deblocate. Orice se poate daca se vrea.
n3amtzu Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 oricum faptul e consumat ,stiu ca nu mi se mai scoate suspendul dar eu consider ca prea usor mi s-a dat permanent :readthis:
ija4ok Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Din log reiese ca ai folosit ceva necurat, din pacate contul nu se mai deblocheaza. Am auzit eu ca acest Elite are mai nou o functie minune, cel mai bine renuntati la el.