TheFlow Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ATV Champion Regulament -Fara injurii intre colegi. -Nerespectarea liderului duce la avertisment. -Esti obligat sa te prezinti la sedintele clubului (atentionare/avertisment) Despre club: -La fiecare sedinta vom beneficia de minim 2 ATV-uri ( cele de pe munte, dar daca am posibilitatea, vorbesc cu un admin sa ne spawneaze ATV-uri) cu care vom face stunt-uri. Daca sunt doar 2 ATV-uri la intalnire, veti face cu randul curse 1 vs 1 pe trasee greu accesibile si 1 vs 1 la stunt-uri(veti fi punctati) -Voi organiza concursuri si castigatorul este premiat cu 300k, dar toata lumea va primi cate 50k pentru participarea la concurs. -Din moment ce eu ma descurc binisor cu ATV-ul, va voi invata si pe voi cateva stunt-uri. Model inscriere in club: -Nick: -Level(minim 2): -Factiune: -Motivul pentru care ma alatur clubului: -Vei respecta regulamentu?: ~Lista cu membrii~ -TheFlow- -> Champion(rank 6)- 2
cHriz_ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 -Nick:woLo -Level(minim 2):7 -Factiune:civil -Motivul pentru care ma alatur clubului:imi plac ATv-urile si cursele cu obstacole :) -Vei respecta regulamentu?: DA :P
TheFlow Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 -Nick:woLo -Level(minim 2):7 -Factiune:civil -Motivul pentru care ma alatur clubului:imi plac ATv-urile si cursele cu obstacole :) -Vei respecta regulamentu?: DA :P Acceptat
Fonz Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 -Nick: Fonz -Level(minim 2):8 -Factiune:mafia -Motivul pentru care ma alatur clubului:imi plac atv`urile si sa fac stunturi cu acestea -Vei respecta regulamentu?: DA
TheFlow Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 -Nick: Fonz -Level(minim 2):8 -Factiune:mafia -Motivul pentru care ma alatur clubului:imi plac atv`urile si sa fac stunturi cu acestea -Vei respecta regulamentu?: DA Acceptat
Fabian Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 -Nick: bL4cK_f@Lc0n -Level(minim 2): 16 -Factiune: Ballas -Motivul pentru care ma alatur clubului: Este un club interesant -Vei respecta regulamentu?: Da
ExTrEm Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 -Nick:ExTrEm -Level(minim 2):20 -Factiune:F.B.I -Motivul pentru care ma alatur clubului:Sunt pasionat de masini/motoare -Vei respecta regulamentu?:Yes !
TheFlow Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 -Nick: bL4cK_f@Lc0n -Level(minim 2): 16 -Factiune: Ballas -Motivul pentru care ma alatur clubului: Este un club interesant -Vei respecta regulamentu?: Da Acceptat -Nick:ExTrEm -Level(minim 2):20 -Factiune:F.B.I -Motivul pentru care ma alatur clubului:Sunt pasionat de masini/motoare -Vei respecta regulamentu?:Yes ! Acceptat ~Lista cu membrii~ Lider: TheFlow Co-lider: ExTrEm Membrii: Fonz woL bL4cK_f@Lc0n
Guest HaGy Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Imi cer scuze ca ma bag, dar din cate stiu eu, intr-un club nu ai voie cu rank-uri. Nu este o factiune, este un club.
Jalol93 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 -Nick: JaLoL -Level(minim 2): 8 (50/36) -Factiune: DNB -Motivul pentru care ma alatur clubului: Sunt pasionat de atv`uri si este un club interesant -Vei respecta regulamentu?: Da
Se7eN_96 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 -Nick: Se7eN -Level(minim 2): 14 -Factiune: UST -Motivul pentru care ma alatur clubului: Pentru distractie :) -Vei respecta regulamentu?: Da
TheFlow Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 -Nick: JaLoL -Level(minim 2): 8 (50/36) -Factiune: DNB -Motivul pentru care ma alatur clubului: Sunt pasionat de atv`uri si este un club interesant -Vei respecta regulamentu?: Da -Nick: Se7eN -Level(minim 2): 14 -Factiune: UST -Motivul pentru care ma alatur clubului: Pentru distractie :) -Vei respecta regulamentu?: Da Acceptati amandoi
Madalin Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 -Nick: Madalin -Level(minim 2): 16 -Factiune: Scoala -Motivul pentru care ma alatur clubului: Am atv si in realitate , deci imi plac foarte mult . -Vei respecta regulamentu?: Da
sidelol Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 -Nick: Sidelol -Level(minim 2): 10 -Factiune: Grove Street -Motivul pentru care ma alatur clubului: Pentru distractie si pentru noi prieteni. -Vei respecta regulamentu?: DA
HOKAGE Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Model inscriere in club: -Nick:k0sty -Level(minim 2):11 -Factiune:San Fierro Rifa -Motivul pentru care ma alatur clubului: Imi plac atv-urile. -Vei respecta regulamentu?:da
TheFlow Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Acceptati toti 3 ~Lista cu membrii~ Lider: TheFlow Co-lider: ExTrEm Membrii: Avansati: Incepatori: Fonz woLo bL4cK_f@Lc0n k0sty Sidelol Madalin JaLoL Se7eN Cei care vor sa treaca la avansati /w me in-game si vor da testul cu un ATV.
Zachary Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 -Nick: Westiee -Level(minim 2): 12 -Factiune: San Fierro Rifa. -Motivul pentru care ma alatur clubului: Imi place sa fac stunt-uri. -Vei respecta regulamentu?: Da
Patrick_W Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 -Nick:Colinzink -Level(minim 2):4 -Factiune:Politicieni -Motivul pentru care ma alatur clubului:Distractie,prieteni si ador ATV-ul -Vei respecta regulamentu?:Da
TheFlow Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 ~Lista cu membrii~ Lider: TheFlow Co-lider: ExTrEm Membrii: Avansati: Sidelol Colinzink Incepatori: Fonz woLo bL4cK_f@Lc0n k0sty Westiee Madalin JaLoL Se7eN Vineri, ora 20:30, va avea loc sedinta ATV Champion. Locul de intalnire va fi pe Chiliad. 1
costyn90 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: StefaNN -Level(minim 2): 2 -Factiune: Civil -Motivul pentru care ma alatur clubului: Pentru a ma distra si pentru a invata stunt-uri:XX -Vei respecta regulamentu?: DAA
ExTrEm Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 -Nick: StefaNN -Level(minim 2): 2 -Factiune: Civil -Motivul pentru care ma alatur clubului: Pentru a ma distra si pentru a invata stunt-uri:XX -Vei respecta regulamentu?: DAA Respins 1
Fabian Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 De ce nu e nimeni la sedinta? TheFlow ,nu esti pe server