ReK1Nu Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Salut ! Cred ca ar mai trebui bagate niste spoturi in plus pentru ca serverul a ajuns la 200-300 playeri si nu prea mai gasesti si tu un loc unde sa faci lvl .
-SomE- Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 #Eu zic ca sunt destule , cei drept sunt spoturi care necesita sa fii on cum is cele din dungeon3 , lt 3 , lt 4 ,etc dar sunt spoturi. #De adaugat daca se adauga nu e nici o problema ,desi nu cred ca se va intampla acest lucru.
chaserz Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 cum sa putut pana acum,cred ca se poate creste si de acum incolo :tiphat:
Obi-Wan Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Lumea deja a crescut si are acces la harti noi. Cum numarul userilor e constant, pe masura ce primii din clasament or sa aiba acces la harti noi si vor putea sa tina spoturi mai mari, o sa se elibereze din cele mai mici.
GhemotoK Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 sunt spoturi destule..cine creste/cine da rr se va muta pe spoturi mai mari ....