Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Donn BOSSO

Creare Cont

Recommended Posts

Guest Donn BOSSO
Posted

Va rugam sa folositi un cont de gMail . eMail-urile ajung mult mai greu pe adresele yahoo.

Pagina dezactivata temporar .

Ce sa intamplat?Cum pot sa-mi fac si eu un cont?Exista alta sectiune de creare cont?Cand isi revine? :|

Guest Xulescu
Posted

Incercati sa-i dati un PM lui -ija- sau Odyzzeus cu user/pass/intrebare/raspuns/mail :dontknow:

intai sa ne confirme ca putem face asta si apoi dam :P

Posted

Incercati sa-i dati un PM lui -ija- sau Odyzzeus cu user/pass/intrebare/raspuns/mail :dontknow:

intai sa ne confirme ca putem face asta si apoi dam :P

lasatine dnle sa facem si noi cont sa jucam ....

Posted

Pagina dezactivata temporar .

Pagina va fi deschisa in momentul in care vom da de cap celor care intra cu diverse hackuri, pana atunci pentru a pastra cat de cat linistea pe server, pagina va ramane asa.

Posted

Hai ma serios acm suntem atatia oameni care vrem sa jucam si nu ne lasati sa facem cont. N`am vzt asa ceva. Disper ca avanseaza aia si eu nu pot ca na :( NU MA LASA SA IMI FAC CONT. Rezolvati mai rpd va rog.

Guest h4x0r
Posted

Deci dupa o saptamana ii bagam la maxim 1hh , ak , d/c ? :bananadance2:

Guest Donn BOSSO
Posted

Urat... :-j... pot sa-i dau delete...n-are rost

Daca si linkmania a ajuns sa fie crasuit...e clar !

Bafta

Posted

Deci dupa o saptamana ii bagam la maxim 1hh , ak , d/c ? :bananadance2:

Copile mai bine lasa-te de meserie. Mergi citeste o carte cu scripturi de baza C++/VB/Ajax si nu suferi pe Mu ca esti hacker.

Posted

Da deci cum facem cu , conturile ??????? Sa stim si noi :) dam PM la Admini sau .... asteptam aiurea ? Suntem atatia care nu avem cont ... Lasati si voi un raspuns .

Guest AndrewRO
Posted

mda... si dupa 1 sapt intram, sa zicem ca sunt 2 - 3 cu rr.. si dupaia astia mari o sa ne zica " veniti si voi dupa 2 sapt si cersiti party" etc... :)

Posted

Cel mai tampit lucru` frate. Aiurea rau..ar trebui sa se acorde tuturor sanse egale. Dar se pare ca ei fac total invers. X( In fine asta e..tre sa tragem tare cand ii da drumu`.

Guest AndrewRO
Posted

Cel mai tampit lucru` frate. Aiurea rau..ar trebui sa se acorde tuturor sanse egale. Dar se pare ca ei fac total invers. X( In fine asta e..tre sa tragem tare cand ii da drumu`.

vezi ca am facut un topic.. e mai jos oleaca.. "dupa ce se rez prob" intra :)

Posted

mda... si dupa 1 sapt intram, sa zicem ca sunt 2 - 3 cu rr.. si dupaia astia mari o sa ne zica " veniti si voi dupa 2 sapt si cersiti party" etc... :)

Dupa o saptamana nu o sa fie nimeni cu rr :tiphat:

Posted

Incep prin a va cere scuze pentru situatia creata, dar alta solutie nu a existat. Acum se lucreaza la remedierea situatiei. Pagina de creare conturi va reveni in scurt timp. Pana atunci incercati sa aveti putina rabdare. Deschiderea mai multor topicuri cu aceasta tema nu va grabi redeschiderea paginii cu pricina.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...