Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest mousesportsAnaKin

ks

Recommended Posts

Guest mousesportsAnaKin
Posted

Hahaha,cat tupeu pe romanasu asta

Dupa ce l-am prins cu Speed,mai face si pe nebunu

Print in care recunoaste ca foloseste:

http://imageshack.us/photo/my-images/803/screen080720360000.jpg/

Orice om care citeste aceasta conversatie....isi da seama ca recunoaste : "Mult"

Urmeaza si un filmulet inregistrat cu IScreenRecorder imediat ce-mi dau seama unde sa-l pun,putina rabdare

Nu e prea lung....ca l-a scos la putin timp dupa ce m-a vazut

L.E.

Orice admin cu experienta.....isi da seama imediat ca ala nu e speed de DW lvl 50

Filmuletu :

Si daca tot io iau ban.......e clar !

Guest mousesportsAnaKin
Posted

:coffee:

din printuri tu dovedesti ca aveam spid ? din printuri reies toti cu speed sa fim seriosi in fiecare print o sa fie o alta miscare a caracterului :photo:

bun deci ?

Posted

:coffee:

din printuri tu dovedesti ca aveam spid ? din printuri reies toti cu speed sa fim seriosi in fiecare print o sa fie o alta miscare a caracterului :photo:

bun deci ?

Nu esti prea inteligent tu asa ha ?Ia citeste mai bine de ce am pus acel print ;)

Hai ca-ti citez io....sa nu-ti mai obosesti creierasu :D (ca toata lumea stie ca "hackerii" nu-s prea inteligenti,tocmai deia si folosesc cheats,o dovada excelenta e gramatica si exprimarea ta)

"Print in care recunoaste ca foloseste:"

In nici un caz pt. a arata ca folosesti speed,pt asta e acel filmulet :D

Lamurit pt ce este acel print ? Of.....e greu,stiu....dar lasa ca nu e vina ta,asa esti tu :D

Pt. alte nelamuriri.....da-mi P.M. mai bine si te lamuresc,nu mai polua forumu degeaba ;)

Guest mousesportsAnaKin
Posted

:coffee: termina te rog si asteapta decizia unui moderator

data viitoare cand vrei sa iasa ceva in evidenta din cea ce scri , scriel cu roz ca imi place mai mult

Posted

:coffee: termina te rog si asteapta decizia unui moderator

data viitoare cand vrei sa iasa ceva in evidenta din cea ce scri , scriel cu roz ca imi place mai mult

Tot eu sa termin ?! =) esti comic tare de tot :D

P.S.

Inca ma mira tupeul tau.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...