Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest smiley_real92

Conturi pe LinkMania

Recommended Posts

Guest smiley_real92
Posted

Nu se poate da drumul la pagina de creeare conturi si nici nu se va putea prea curand.

Ce ar fi daca s-ar creea o altfel de modalitate pentru creearea conturilor pe linkmania? M-am gandit...si cred ca ati putea implementa un mod gen ''filelist'' sau ma rog orice alt tracker.

Este un server privat?va puteti rezerva dreptul de a primi pe cine vreti pe server? ar fi cateva idei..pe baza de invitatii,recomandari,dar cel mai simplu ar fi la cerere:

Cum? Un nou topic in sectiune mu online,unde se vor face cereri de creeare a conturilor si unde cei in masura(staff-ul) sau toti playerii vor aproba sau dezaproba dupa caz daca respectivul merita sau nu sa isi faca cont pe acest server.

Niste pareri ar fi ok..niste idei ar fi si mai bune!

Guest GamerX
Posted

toti playerii vor aproba sau dezaproba dupa caz daca respectivul merita sau nu sa isi faca cont pe acest server.

nu, clar nu. de ce sa stau vreo 2 zile pana sa imi fac un cont, cand pot sa mi-l fac in mai putin de 5 minute?

Nu se poate da drumul la pagina de creeare conturi si nici nu se va putea prea curand.

de unde stii? zice ca sunt dezactivate TEMPORAR, deci poate in 10 minute poti sa iti faci iar cont

mai bine e asa cum e acum

Guest smiley_real92
Posted

de unde stii? zice ca sunt dezactivate TEMPORAR, deci poate in 10 minute poti sa iti faci iar cont

mai bine e asa cum e acum

Pentru ca merge absolut orice tip de hack ,nu vreau sa le dau denumirile ptr. ca ar degenera..dar asa este. Bine ..poate au gasit pe cineva sa securizeze serverul .

Dar suna bine si ce zic eu :P ar fi primul server de mu care isi alege playerii ^_^.

#e doar o idee,nu-mi sariti in cap ;)

edited: cu ultima fraza m-ai dat gata ,e mai bine sa ramana blocat,deci commentul tau e de prisos.Nu vrei nici asa dar nici asa,nici o idee nu dai dar nici o parere concreta.

Posted

pai pentru ce sa mi se ingradeasca mie libertatea de a-mi face cont de un moderator sau altul cand de fapt linkmania este un serviciu oferit GRATUIT utilizatorilor RDS? (eu bineintels, fiind un abonat/utilizator RDS)

Posted

Imi cer scuze daca am inteles gresit cele scrise pana acum mai sus...

Din cate am inteles linkmania este : -boom- : "pai pentru ce sa mi se ingradeasca mie libertatea de a-mi face cont de un moderator sau altul cand de fapt linkmania este un serviciu oferit GRATUIT utilizatorilor RDS? (eu bineintels, fiind un abonat/utilizator RDS)" , in acest caz cel mai ok ar fi o sectiune unde utilizatorii/abonatii RDS sa faca o cerere pentru cont prezentand o poza cu ultima factura... iar restul lumii cu invitatii ; invitatiile (de dat)sa le primesti in schimbul unor "bunuri din joc" sau de ce nu eventuri lunare al caror reword sa fie invitatiile .

Daca este sau se va face o sectiune unde sa se primeasca acordul contului de catre staff sau playeri este/va fi =cu 0....deoarece din 500de jucatori 10 tot ii dau "LIKE" si primeste cont .

Nu urlati pe mine...mi-am exprimat doar punctu meu de vedere... :beer:

Posted

Shoby :) nu e nevoie sa postezi o poza cu ultima factura se vede foarte clar de pe ce adresa de interenet sa accesat forumu cu contu care cere sa ii se faca user :) e gratuit linkmania dar nimeni nu a zis ca trebuie sa faca exceptii pentru clientii RDS ...

Posted

Shoby :) nu e nevoie sa postezi o poza cu ultima factura se vede foarte clar de pe ce adresa de interenet sa accesat forumu cu contu care cere sa ii se faca user :) e gratuit linkmania dar nimeni nu a zis ca trebuie sa faca exceptii pentru clientii RDS ...

:P nu te contrazic... nu stiu / nu ma intereseaza aspecte de genu ...eu vb despre ce stiu eu si nimic mai mult :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...