Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lord

intrebare

Recommended Posts

Guest .:AleX:.
Posted

Si ce daca a luat 99 pt speed? nu are voie sa mai posteze pe altii sau ce? Elfa are speed se vede clar

Guest sergiuchu123
Posted

Elfa are speed si ea sau filmuletu e derulat mai repede ;)

Posted

filmuletul e derulat uita-te la el cum se lasa in jos si in sus, deci e derulat:)

atuncia -2 suspend de 99 zile :)

Guest ~a__lM__a~
Posted

la unele placi video, accelererea grafica poate sa joace feste. Am vazut situatii in care jocul se misca mai repede cu totul din cauza placii video ( des intalnit la radeon). Poate nu era cazul si la cel care a filmat dar, e important sa fie luat si aspectul asta in calcul..

Guest wooddy
Posted

la unele placi video, accelererea grafica poate sa joace feste. Am vazut situatii in care jocul se misca mai repede cu totul din cauza placii video ( des intalnit la radeon). Poate nu era cazul si la cel care a filmat dar, e important sa fie luat si aspectul asta in calcul..

Se misca prea repede tot-ul , sm-ul ala se misca de parca ar avea 6k agil !

Si monstrii ies rpd ,si pica rpd ..!

Guest nuutzuu
Posted

uitati-va la scrisul de la server (pe auriu).... filmuletul este redat mai repede...

Posted

parerea mea... se vede clar ca cel care a facut video, are speed

in primul rand se vede si dupa scrisul de pe global, isi schimba luminozitatea prea repede

al doilea rand, se vede dupa cum se inalta bk cel ce a filmat cu aripile in sus si in jos

si in al 3-lea rand, acel bk mic de care ziceti voi ca doar el da incet, e pentru ca nu are stamina, e ceva normal

Posted

ba mie mi se parea ca luminozitatea de la scrisul de pe global se schimba din cauza evil spirit-ului....oricum totul se misca foarte repede in video-ul asta....deci e incert :whistle:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...