Radu Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Acest mod te duce singur la destinatia aleasa . Este permis acest mod?
#Mircea Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Presupun ca e un Cleo.Oricum,asta functioneaza doar in Single player,presupun.Eventual vei lua crash cu el in SA MP.
CosminLinkmania Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Mi se pare ca am avut si eu acest mod mai demult.Adica nu stiu sigur daca e exact acesta dar stiu sigur ca era ceva cu autopilot.Modul care in aveam eu mergea si in MP dar intra in pereti si nu mai ajungea la destinatie,hp-ul masinii nu scadea iar usile erau inchise cand il activai.Daca e, pune modul aici si-l voi testa eu,chiar cautam acel mod zilele astea si nu l-am gasit.
alecs_ Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Asta cred ca e de SG,cleo mod,dar sunt destule scripturi pentru cruise control in SAMP,sunt pe cateva servere ...ar fi frumos daca s-ar adauga si pe GF.Scriptul functioneaza asa:accelerezi pana la ce viteza vrei apoi apesi o tasta sa se mentina viteza.
Adi Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nu, cine foloseste asa ceva o sa primeasca ban permanent.