Guest SSilence. Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) Nu am inteles mai nimic Edited August 7, 2011 by Drops scos quote
Guest NorthernWave Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) Edited August 7, 2011 by Drops scos quote
Razvan Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 pot sa te intreb ceva? daca iti arat un deget, razi?
Guest NorthernWave Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Some people need to get a life and have some fun,lawl . ERA O PARODIE omg,dar deh haters gonna hate trolololo
Razvan Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Some people need to get a life and have some fun,lawl . Cati ani ai? Nu de alta, dar daca prin aia intelegi tu amuzament mai mult de zece nu-ti pot da.. ps: ultimul video imi inspira mai mult sentimentul de "nu trebuie sa radem de oamenii cu handicap"
Guest NorthernWave Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Some people need to get a life and have some fun,lawl . Cati ani ai? Nu de alta, dar daca prin aia intelegi tu amuzament mai mult de zece nu-ti pot da.. ps: ultimul video imi inspira mai mult sentimentul de "nu trebuie sa radem de oamenii cu handicap" Nu am ras la postul tau.
Razvan Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nu am ras la postul tau. nici n-a fost cu intentia de a te amuza.. :whistle:
Guest NorthernWave Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nu am ras la postul tau. nici n-a fost cu intentia de a te amuza.. :whistle: Imi pare bine ca nu te-ai prins.
Razvan Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Imi pare bine ca nu te-ai prins. Si mie ca nu inteleg glumele copiilor de zece ani.. <topicul acesta per ansamblu fiind un argument>
Guest NorthernWave Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Imi pare bine ca nu te-ai prins. Si mie ca nu inteleg glumele copiilor de zece ani.. <topicul acesta per ansamblu fiind un argument> ujelly ? :D:D:DD::D:D:DDD
Razvan Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ujelly ? :D:D:DD::D:D:DDD Gelos pe varsta ta? Nu, in niciun caz! Si uite, daca tii mortis sa te citez: Some people need to get a life and have some fun,lawl .
Guest NorthernWave Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ujelly ? :D:D:DD::D:D:DDD Gelos pe varsta ta? Nu, in niciun caz! Si uite, daca tii mortis sa te citez: Some people need to get a life and have some fun,lawl . Nu am 10 ani.
Razvan Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nu am 10 ani. nu, nu ai zece dar imi iau o marja de eroare de 4 ani. Si sigur nu esti la liceu. Iar apoi, parca pe HighVoltage scriai mai normal, ce naiba? :whistle:
Guest NorthernWave Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nu am 10 ani. nu, nu ai zece dar imi iau o marja de eroare de 4 ani. Si sigur nu esti la liceu. Iar apoi, parca pe HighVoltage scriai mai normal, ce naiba? :whistle: Sunt normal. Dar te-ai cam acrit tu,ce-i drept.
Razvan Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nu, asa-s eu.. dar uite, hai mai bine sa terminam cu spamul. Daca e ceva putem vorbi si pe pm :tiphat:
Guest NorthernWave Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nu, asa-s eu.. dar uite, hai mai bine sa terminam cu spamul. Daca e ceva putem vorbi si pe pm :tiphat: Asa ma gandeam si eu.
angelthegood Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Lasati omu' in pace...Mie mi se pare amuzant ultimul video...
Guest sohigh Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Cel cu surprised kitty are un strop de amuzament . Superb? pisicu?a :)