Guest h4x0r Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 bai boom daca nu esti tu atunci nu prea mai am variante de suspecti :)) hackalin de pe old bd e :)) iti zic eu =)) sau alin1337 a fost banat pt dupe pe old :P este una si aceeasi persoana :) si bingo - el e devina pentru 1hh & d/c pe linkmania impreuna cu compania :tiphat: Vezi ce spui , ca si tu faci parte din companie :)) Buy cont sa dau d/c.
fade Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 este una si aceeasi persoana :) si bingo - el e devina pentru 1hh & d/c pe linkmania impreuna cu compania :tiphat: /irony on eu sunt de parere ca gunit e de vina, nu hackalin asta.... /irony off
boomeey Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 pai cum sa nu fii razvratit frate cand vine si-ti da cu betigasu' in ochi ca vezi doamne tu esti vinovatu' @inacceptabil asa ceva
acelasi_bandit Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ia uite unde era echipa de hackerasi.Ba treziti-va ,nu aveti altceva mai bun de facut decat sa stricati un server de mu ?Daca sunteti atat de buni faceti dracu ceva sa castigati niste bani,nu sa spargeti servere de mu =) . Sunteti de toata jena.