iTi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ai mai stricat inceputul unei baze de date .. vrei sa-l strici si p-asta ? nu fii idiot, dute pe sv tau si lasa-ne in pace.
dorele1234 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 pe asta de unde ai mai scos-o ca e boom? foarte bine ca isi fac de cap macar stim de la inceput ca sunt probleme si ca merge orice hack sunt curios cate luni dureaza sa blocheze jucariile alea :))
iTi Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 pe asta de unde ai mai scos-o ca e boom? foarte bine ca isi fac de cap macar stim de la inceput ca sunt probleme si ca merge orice hack sunt curios cate luni dureaza sa blocheze jucariile alea :)) daca se face reclama la sv lui, e cineva de al lui ..
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ma, de ce vin cei de pe srv lu' boom sa ne faca zile fripte? Am inteles ca il aveti pe yasha si v-a conceput un anticheat bun, dar asta nu e motiv sa fiti in rivalitate cu LinkMania. Lasati-ne sa jucam linistiti si noi...
shb Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Da, v-au stricat baza de date unde 80% din HH folosesc clicker criptat, cu move to pick si mai stiu eu ce functiuni magice. Mie unul mi-au facut o favoare cei care au demonstrat ca versiunea asta este instabila, mi-au salvat ore intregi de munca in prisos si nopti nedormite. Acum pot sa dorm linistit noaptea. :) Dar na, e usor sa zici ca boom a stricat db trecut, cand voi (si aici ma refer la jucatorii in general) ati stricat jocul cu speed, clickere inteligente, beep-uri la calculator si mai stiu eu ce prostii, ca e greu sa joci corect un joc.
Guest smiley_real92 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Eu ii faceam o altfel de dedicatie..tot asa incepea 'ptr. boom' ..dar ma abtin. El chiar nu isi da seama ce reclama isi face in momentele astea la server :)) ..crede ca mai vine cineva sa joace acolo :-j . cine e 'yasha' ,nu putem sa gasim si noi..adik stafu linkmania un programator mai priceput? sau acolo ia salar :))
Guest h4x0r Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Nu vad ce are boom cu linkmania? asta chiar nu inteleg :)) , daca eu ma duc si dau d/c asta cade pe boom sau cum?
iTi Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Nu vad ce are boom cu linkmania? asta chiar nu inteleg :)) , daca eu ma duc si dau d/c asta cade pe boom sau cum? voi sunteti ori prosti ori neinformati. Daca vine cineva la tine, face reclama la serverului lui boom si dupa iti da disconnect esti capabil sa-ti cam dai seama cine este? ori este boom ori unul din prietenii lui poponari
boomeey Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 am aflat cine este, am sa-i dau filtru pe ip. @si ca un PS pentru ce-i care mananca rahat aiurea fara sa stie despre ce e vorba:"si pruna cine o suge?"
dorele1234 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 trist -_- s-a inchis si pagina de facut conturi , ca pe 97d asa de jos a ajuns linkmania oare ce urmeaza? cand am zis ca s-a dat rr db degeaba voi batman
Lancelot Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 bai boom daca nu esti tu atunci nu prea mai am variante de suspecti :))
Guest h4x0r Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Sunt eu nu boom. Problems? Stiu ca o sa imi baneze cineva contul , da intrebarea este: "PENTRU CE?"
Biggles Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 pe asta de unde ai mai scos-o ca e boom? foarte bine ca isi fac de cap macar stim de la inceput ca sunt probleme si ca merge orice hack sunt curios cate luni dureaza sa blocheze jucariile alea :)) stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed.
dorele1234 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed. pai ce creadeai ? ca gunit si trupa vor juca vreodata cinstit? never ever -_-
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed. pai ce creadeai ? ca gunit si trupa vor juca vreodata cinstit? never ever -_- Nu e adevaratu' Gunit <_< Oricum HH niciodata nu pot juca cinstiti, daca ar fi dupa mine le-as suspenda toata guilda(poate totusi cateva exceptii) :bananadance2: Au fost prinsi primii cu speed/elite si alte rahaturi, lasati-va nene de joc daca nu jucati cinstit.
Biggles Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed. pai ce creadeai ? ca gunit si trupa vor juca vreodata cinstit? never ever -_- eu daca as fii admin as verifica logurile si as da 99 pe toate conturile care au legatura cu respectivul.
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed. pai ce creadeai ? ca gunit si trupa vor juca vreodata cinstit? never ever -_- eu daca as fii admin as verifica logurile si as da 99 pe toate conturile care au legatura cu respectivul. Hai sa testam si noi diverse programele la boom pe server <_<
Guest mousesportsAnaKin Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed. pai ce creadeai ? ca gunit si trupa vor juca vreodata cinstit? never ever -_- eu daca as fii admin as verifica logurile si as da 99 pe toate conturile care au legatura cu respectivul. Hai sa testam si noi diverse programele la boom pe server <_< si ca sa fi surprins nu o sa ai ce sa testezi :)))
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed. pai ce creadeai ? ca gunit si trupa vor juca vreodata cinstit? never ever -_- eu daca as fii admin as verifica logurile si as da 99 pe toate conturile care au legatura cu respectivul. Hai sa testam si noi diverse programele la boom pe server <_< si ca sa fi surprins nu o sa ai ce sa testezi :))) o fi greu sa dai un trace ip si sa-l lasi fara curent :))
Guest mousesportsAnaKin Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed. pai ce creadeai ? ca gunit si trupa vor juca vreodata cinstit? never ever -_- eu daca as fii admin as verifica logurile si as da 99 pe toate conturile care au legatura cu respectivul. Hai sa testam si noi diverse programele la boom pe server <_< si ca sa fi surprins nu o sa ai ce sa testezi :))) o fi greu sa dai un trace ip si sa-l lasi fara curent :)) dai bice :) sa te vad =D
boomeey Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 bai boom daca nu esti tu atunci nu prea mai am variante de suspecti :)) man nu sunt eu sa moara bibi. stii ca nu fac eu d'astea. abea acu am ajuns acasa dreq. app, te-am sunat cand am ajuns in bucuresti da aveai telu inchis. de acu pe 2 septembrie mai ajung pe acolo. poate-ti faci un timp sa iesim la o inghetata :D stim ca nu e bum, dar mai stim si ca de la bun inceput tot unu din HH a fost prins cu speed. pai ce creadeai ? ca gunit si trupa vor juca vreodata cinstit? never ever -_- eu daca as fii admin as verifica logurile si as da 99 pe toate conturile care au legatura cu respectivul. Hai sa testam si noi diverse programele la boom pe server <_< si ca sa fi surprins nu o sa ai ce sa testezi :))) o fi greu sa dai un trace ip si sa-l lasi fara curent :)) mai dom'ne insecta. in cateva topicuri precedente laudai de nu mai puteai serveru despre care vorbeste toata lumea. cum se face ca deodata ai schimbat baricadele? la noi astea se numesc vurve, stii nu? :D cam greu sa apesi pe intrerupatoru ala sa-l lasi fara curent.
Fr33LaNc3 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 o fi greu sa dai un trace ip si sa-l lasi fara curent :)) Alt hacker din viitor. Tu si cu aia din seria "Terminator" ce sunteti asa mai 'speciali', pac pac apareti din viitor si pac s-a dus 'curentul' la jumatate de cartier. Ma boom ai grija sa nu-ti dea un trace-curent si sa-ti pice IP-ul. Lol ce lume.
alinn Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 bai boom daca nu esti tu atunci nu prea mai am variante de suspecti :)) hackalin de pe old bd e :)) iti zic eu =)) sau alin1337 a fost banat pt dupe pe old :P
Guest L!NU Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 bai boom daca nu esti tu atunci nu prea mai am variante de suspecti :)) hackalin de pe old bd e :)) iti zic eu =)) sau alin1337 a fost banat pt dupe pe old :P este una si aceeasi persoana :) si bingo - el e devina pentru 1hh & d/c pe linkmania impreuna cu compania :tiphat: