Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Dybros

Am win7 ultimate

Recommended Posts

Guest Dybros
Posted

Poate ma ajuta si pe mine cineva va rog sa-mi spuna ce sa fac sa nu se mai miste asa greu , poate ma ajuta si pe mine cineva. Probleme cu sistemul nu sunt ca e destul de performant se misca in reluare rau .

Posted

avand instalat driverul placii video nu ar trebui sa ai probleme daca zici ca sistemul e destul de bun

incearca sa-l descarci cel mai nou driver de la placa video / cel mai nou directx

Posted

avand instalat driverul placii video nu ar trebui sa ai probleme daca zici ca sistemul e destul de bun

incearca sa-l descarci cel mai nou driver de la placa video / cel mai nou directx

thx for the tip bro . eu am avut aceeasi problema , mergea framat , am descarcat un update la placa video si bum , merge ! :tiphat:

Posted

eu am tot win 7 am ultimul driver pt placa video si nu merge ..nu ca merge in reluare nu intra pur si simplu

Lasa te rog mai multe detalii. Nu se incarca jocul, se incarca, ajunge la pagina de login dar iei disconnect

Rulezi programul cu "Run as administrator"?

Posted

ai incercat cu direct X versiunea 11?

net framework il ai instalat versiunea 3,5 pentru win 7?

lasa intr-un mesaj configurarea pe care o ai la pc

Posted

daca zici ca ai windows 7 , spune ce procesor ai , cat ram , ce placa video ai .. cat ram iti papa windowsu . se pare ca windows 7 face probleme la mu .. nu prea il place:))

Posted

E de la placa video, cauta-i ultima versiune si iti va merge ! :tiphat:

Posted

pc luat ieri: intel E 5700 dual core 3Ghz, video Nvidia GT 220 1 GB, 4Gb Ram, Windows 7 Ultimate.

i-am pus si divx 11 pentru w7, am intrat si pe site-ul nvidia si am facut upgrade la driver si...nimic.

dau start si nu se intampla nimic.

Posted

eu am rezolvat problema, dar am trecut la alta versiune de windows7 si anume Home Premium pe 64 biti.

precedenta era pe 32 si nu imi vedea decat 3GB Ram.

ca sfat pentru cei care mai au problema sa nu le apara nimic, am observat la instalarea asta ca nu avea bifat netframework-ul in windows features. nu stiu daca aici sa fie buba, la ultimate nu m-am uitat la asta, in rest am facut tot ce s-a sugerat pe aici si cu driverele si cu AV.

pasii pentru a ajunge la netframework, in caz ca nu dati de el: Start>Control panel>Programs>Programs and feature>Turn windows features on/off.

va urez bafta si calm celor care mai aveti probleme!

:tiphat:

Posted

Ma bucur ca ai rezolvat.

Am avut aceeasi problema si rezolvarea era la driver, a trebuit sa instalez un driver mai vechi.

norbimacso astept pm cu numele contului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...