Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest pinguu

Nu pot da move aida 1, aida 2 , kanturu de pe mg

Recommended Posts

Guest pinguu
Posted

sunt lvl 142 si am tot incercat de la lvl 120 sa dau move aida 1 , aida 2 , kanturu si nu merge ... pentru caracterele normale era 130 lvl parca si pe mg nu merge nici la 142...

Posted

sunt lvl 142 si am tot incercat de la lvl 120 sa dau move aida 1 , aida 2 , kanturu si nu merge ... pentru caracterele normale era 130 lvl parca si pe mg nu merge nici la 142...

toata caracterele se dau move la acelasi lvl...si daca ai tu mg si scrie 120....poti numa ca si un bk,sm,elf

sper ca intelegi

Guest pinguu
Posted

toata caracterele se dau move la acelasi lvl...si daca ai tu mg si scrie 120....poti numa ca si un bk,sm,elf

sper ca intelegi

nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic.... Daca un caracter normal da la 130 ... eu cu mgul nici la 142 nu puteam sa dau move....omg

Posted

#Pai aida 1 din cate stiu eu poti da move la 150. Eu aveam 130 si nu am putut da move desi in move meniu aparea ca as putea da move,zen aveam ,am incercat la 150 si am putut.!Din cate stiu nu e facut bine move menu.

Guest pinguu
Posted

Pai eu nu în?eleg de ce nu se poate face un move menu Calumea ... Ce o fi ASA greu ! Stau sa m? intreb oare la ce lvl m? duc ccolo si colo ! Poate îl refaceti si voi domnilor server masters .

Posted

Pai eu nu în?eleg de ce nu se poate face un move menu Calumea ... Ce o fi ASA greu ! Stau sa m? intreb oare la ce lvl m? duc ccolo si colo ! Poate îl refaceti si voi domnilor server masters .

nici in arena nu poti intra sub 300....si scrie acolo 250 la sm.bk.elfa :) vezi :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...