Fabian Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Uitati aici un pack de arme faine : Millenia Weapons Pack Acolo aveti cate 2-3 modele pentru fiecare arma ,eu am facut un pack cu cele mai frumoase,cele care mi-au placut mie cel mai mult : Weapons Pack Tutorial de instalare Cea mai usoara metoda sa le instalati este cu GTA San Andreas Crazy IMG Dati click pe File=>Open=>gta3.img(gasiti in folderu models de unde e instalat jocul) Dupa asta dati click pe Edit=>Add with replacement si selectati toate fisierele din packu facut de mine sau daca nu va plac astea va alegeti voi din primu pack Dupa dati rebuild archive
Fabian Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Pozele astea sunt cu armele din al 2 lea pack ,facut de mine : Mai aveti poze si arme in primul pack ,cate o poza pentru fiecare arma
Kile Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Frumos pack, l-am pus pe ala al doi-lea [ al tau ] in mare parte arata bine, ce pot sa zic , felicitari :tiphat:
Fabian Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Multumesc ,uitati cum arata armele acolo sus unde sunt banii: P.S : Armele nu sunt facute de mine
robybu Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 L-am avut de ceva timp acest pack. Pot sa zic ca la inceput mi-a placut, dar raman la ideea ca jocul clasic fara niciun patch este mult mai frumos.
ssmmqq Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Packul este f frumos. Multumim dar eu totusi nu l-as downlada pt ca e posibil sa imi faca lag...
Guest bL4cK_f@Lc0n Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Nu face lag ,dar acum mi-am dat si eu seama ca cel mai frumos e sa joci default ,aproape ...
Guest verdee Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 foarte frumos path-ul este posibil sa imi faca lag?
Guest IonutAxinte. Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Frumos pack, l-am pus pe ala al doi-lea [ al tau ] in mare parte arata bine, ce pot sa zic , felicitari :tiphat: asa este
Kemico Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Frumos pack-ul, dar e mai frumos fara nicio modificare.. sa fie jocu simplu !! .. Ce sa zic . Felicitari
alin_alin_hd04 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 poti ca sa ma pui inca odata linkul ca nu merge
Fabian Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 poti ca sa ma pui inca odata linkul ca nu merge Mie imi merg ,poate nu vezi unde trebuie sa dai ca sa le downloadezi :-? Ce e asta? O sa cer warn,numa spam ati facut aici