Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Legal

PLingere

Recommended Posts

Guest Legal
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417097

Am rugat un admin in masura sa raspunda ..nu vreau sa fiu judecat pe viitor de ADMIN PARTINITOR...nu era necesar sa inchizi topicul si sa imi raspunzi doar ca sa imi dovedesti ceva....am cerut sa se respecte regulamentul si o cer din nou...si o deschid atatea topicuri pina te vei obisnui dumneata cu ideea ca e ilegal ceea ce faci...nu cred ca verifici logourile pentru oricine si nu ma intereseaza..importanta e NERESPECTAREA REGULAMENTULUI.....

Inca odata rog un admin mai mare ca ija sa verifice postul si sa il inchida deoarece domnul(sau doamna) ija este partinitor(sau partinitoare)....

multumesc anticipat...

Asa cum dai instant ban la unii ...asa e normal sa faci la toti...nu sa fii de partea unuia sau a altuia....

AM cerut parerea unei persoane abilitate mai mari..te rog respectuos sa lasi topicul deschis pentru cel abilitat si in masura sa raspunda...Multumesc

Guest Legal
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417232

Asa si in postul asta alt admin ..TYREXEL tot cu favoritisme si prietenii...Adminii regulamentul il modificati INAINTE de a da suspend si nu DUPA ce dati suspend....in regulament nu exista regula de ce nu respectati regulamentul...fiv-ar favoritismele de ras...UN admin mai mare decat Tyrexel si ija sa judece topicul va rog....si la fel Tyrexel daca ai ceva de adaugat e ok da nu inchide topicul ca esti partinitor si ii tii in palma pe unii nejustificat..cineva abilitat sa judece adminii pentru favoritism va rog sa inchida topicul si sa dea si raspuns.....

Posted

ija un simplu player ca oricare dintre noi,ajuns in 3 ani mare sef peste GM,face asemenea greseli

ce sa le ceri celorlalti?:)

nu cred ca o sa raspunda careva aici:)

o sa zica ''revenim cu decizia dupa verificari'' si la gara:)

Posted

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.

Era destuld e clar ce folosea.

sifonu 10 zile pauza pentru neimplicat.

Legal 10 zile pauza pentru neimplicat. (nu ai nicio legatura cu acele plangeri).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...