AngeL Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Buna ziua ,am o sugestie la adresa jucatorilor cat si la adresa Adminilor. Sugestie la adresa jucatorilor. 1) Am vazut ca ati gasit modalitatea si bresa in Mu-Guard sa introduceti "clicker-ul Elite". Frumos ca va bateti joc de munca altora. Propun "Clicker-ul Elite" sa fie considerat program ajutator si sa se pedepseasca pe caracter principal,deoarece acest clicker are anumite functii care aduce un dezavantaj imens fata de jucatorul care nu il are si de jocu in sine...Exemple GT,Pick up, meet player. Deci ce vreau eu sa subliniez este faptul ca acesta nu se poate numi clicker .. se poate numi program ajutator. Sugestia e clara 99 pe caracter principal! .. Acesta sugestie este pentru in joc. Sugestia urmatoare. 2) Am vazut in foarte multe plangeri .reevaluari ..spam facut de anumiti jucatori care sunt total pe langa subiect ..posteaza doar sa aduca injurie la adresa unui admin sau a unui jucator ..ce rog eu pe Staff-ul care se ocupa de Mu LinkMania .. sa nu mai fie asa flexibil. Intr-o plangere sa fie permisa postarea de doua ori .. Cel care face plangerea o data ..si cel "parat" o data ,ce o sa fie postat in plus sa fie pedepsit pe masura limbajului si offtopicului. Sugestie ce priveste "Staff-ul Mu LinkMania". Ce propun eu sa fie introdus un topic in sectiunea plangeri cu abuzul unor admini ..ca sa fie totul transparent fata de toti jucatorii ... nu sa se mai trimita "Pm" la X sau "Pm" la Y , Acesta sectiunea ar trebui sa se numeasca "Plangeri la adresa adminilor" si aici jucatorul care se considera abuzat trebuie sa aduca dovezi cu abuzul adminului in cauza. Sectiunea acesta o sa fie moderata de catre un Admin Global. Si in functie de abuzul adminului se v-a lua decizia intr-o sedinta interna ..si se v-a veni cu verdictul in topicul respectiv. Aici nu cer sa imi raspunda un membru al Staff-ului Mu LinkMania, aici cer sa imi raspunda superioru Staff-ului .. ca nu pot sa nu va spun in fata (staff-ului) ..ati adus forumul in anumite sectiuni ..intr-o stare degradabila si de tot rasu ..cu nepasarea voastra. O zi buna.. Si celor care vor face spam gratuit cer sa li se ofere dozajul de warn ..ori suspend in functie de spamul creeat.
Obi-Wan Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Exista o sectiune pe forumul linkmania pentru plangeri impotriva moderatorilor. Acolo o sa iti raspunda un global. De asemenea, poti vorbi cu Ody pentru sectiunea MU Online.
AngeL Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Exista o sectiune pe forumul linkmania pentru plangeri impotriva moderatorilor. Acolo o sa iti raspunda un global. De asemenea, poti vorbi cu Ody pentru sectiunea MU Online. Presupun ca la topicul acesta faci referire : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=35283 .. aici mai mult se posteaza pentru "plangeri impotriva moderatorilor care dau ss forum pe nedrept" .. Eu ce ziceam e sa fie aici ... la sectiunea "Plangeri" sa fie introdus un topic "Plangeri impotriva Staff-ului" ..daca te intrebi de ce ..Iti dau si raspunsu .. Vrem ca toti ce jucam sau o sa ne apucam de jucat sa vedem clar cu ce ne confruntam .. Si sa stim ce Admini ne coordoneaza .. unde e transparenta daca eu dau pm cu abuzul unui Admin? Ce ziceam eu .. e ca vrem sa vedem si noi ..cum plateste o greseala facuta de un admin.. "chiar si mustrare\" da sa o vedem ..Pe noi ne trag la raspundere admini ..pe ei cine ii trage la raspundere.. Ni s-a scarbit ..sa vedem cum unii admini se bucura din plin de "functia" care o au.. si cand face o greseala ..e acoperita repede .. Cer prea mult daca ..cer transparenta? Ody ,Am si eu o intrebare pentru tine...sper sa nu te superi .. iau un caz fictiv ..Daca eu fac o crima acum ..si nu sunt descoperita numai peste 10 ,20 de ani, nu o platesc? Vreau un raspuns sincer si cred ca stii unde bat .. nu conteaza ca a fost printu lu ija ..de DB-ul trecut.. sau de acu doua DB-uri ..S-a folosit ilegal de functia de admin? Asta e doar un caz ..dar cate nu le stim noi ..aiaiaiaia ..si el sta nestingherit si se bucura inncontinuare de acea "functie" .. Eh .. Astept un raspuns sincer ..la intrebarea mea. Multumesc. EDIT ..Mi se pare imatur doar o simpla mustrare la adresa adminului in cauza. Trebuia sa se ia masuri mult mai drastice ca pe viitor sa nu ne mai confruntam cu cazuri de genu. (ija,n-am nimic personal cu tine..dar ai gresit ..sa platesti!)
Odyzzeus Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 O sa iti raspund doar la intrebarea adresata direct, nu o sa platesti peste 20 de ani (nu mai stiu exact care este numarul de ani necesar) pt ca intervine ceea ce se numeste prescriptia raspunderii penale. In ceea ce priveste celelalte sugestii, o sa le analizez pe indelete zilele urmatoare, acum sunt pe picior de plecare.