Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -R3W-

INFORMATIE BOMBA MERGE ELITE!

Recommended Posts

Guest -R3W-
Posted

deci adminilor ce faceti ?:D :happy1:

Posted

mereg si ep serveru lu boom elite =))) si speedu

habar n-ai ce vorbesti ! vorbesti si tu pentru un +1 sa arate bine de cand te stii

o sa intru si o sa fac un prnit si o sa til trimit pe pm sa nu te mai aud

pe scurt nu au ce sa faca sa stopeze anumite lucrurui... si cred ca sa mai vorbit despre asta

Guest Danixxx
Posted

Pe bune nu-i corect acuma X( .... la unii le merge si la altii nu ... macar faceti un clicker bun daca sunteti asa buni:|

Guest smiley_real92
Posted

asta de deasupra t plagi ca nu-ti merge si tie elite sau ce?

ati frecat serverul in 2-3 zile de functionare,ce sa mai prinda 1 an..park mi s-a luat deja si cred ca si majoritatii lafel.

#back la dota :))

Posted

nui nici o problema ca merge avanta ,doar o sa ramana iar 50 de jucatori,nu inteleg de ce drq tot da drumu la sw daca nau adus nici o inbunatatire.

am intrat in joc am facut cateva lvle ,si deja 80% din jucatori afkisti cu cliker .

Guest .:AleX:.
Posted

frozen la clikeru ala tre sa lasi eroarea aia asa , o bagi in bara si dupa bagi jocu si-ti merge :P

Posted

frozen la clikeru ala tre sa lasi eroarea aia asa , o bagi in bara si dupa bagi jocu si-ti merge :P

stiu ca merge ca il folosesc ....dar asta e avanta...nu elite ....si eu asi dori sa joc macar pe 2 acc de pe 1 pc...ca de obicei :| :bananadance2:

Posted

stiu ca merge ca il folosesc ....dar asta e avanta...nu elite ....si eu asi dori sa joc macar pe 2 acc de pe 1 pc...ca de obicei :| :bananadance2:

eee tu vrei frumosa, grasa.si devreme acasa:)))

Posted

informatie si mai bomba : se da d/c , merge speed, autokill , 1hithack etc -_-

sursa : plangeri :))

nu e de mirare ca merg toate astea. fatza de db-ul trecut nu s-a facut nimic.... ma intreb de ce a durat o saptamana pana la redeschiderea serverului. singurele modificari sunt in regulament ( in mare s-au marit suspendurile ) si pe forum (au sters plangerile etc.)

Posted

atatea surle si trambite pentru acest rr db , care s-a dovedit dupa doar cateva zile ca este un mare FIASCO sau EPIC FAIL cum vreti sa ii ziceti

cred ca unii aveau elite din prima zi iar acum vad la plangeri ca merge orice hack , pai ce facem adminilor ne intoarcem in era 97d? ati dat rr db degeaba

sincer imi pare bine ca acesti baieti demonstreaza cat de praf este linkmania in momentul de fata, poate va treziti la realitate

Guest smiley_real92
Posted

Daca stai bine si te gandesti nu e chiar asa de grav..

ptr. speed si elite sa putem posta si noi(playerii) nu o sa mai foloseasca multi..

d/c dau doar aia de pe addicted care se oftica,ca numai au playeri pe server sii vor inapoi,daca se apuca unu sa dea d/c ptr spot ia imediat permanent pe cont principal si sunt sigur ca nui convine.

Acum sa speram ca se va putea face ceva..dar nu prea cred :)) sa impiedice hack'urile..nu prea sunt multe solutii.

Guest -R3W-
Posted

va strica boom tot DB , deja e stricat =)) eu daca mai iau un d/c de la ala ma las de server asta :angry1: , cu tot cu mu guard vostru de ..

Guest StiuCAisAlive
Posted

Ang3liK , HH , H0NEY , Hustle , La astia toti admini le faceti favoruri si nu spuneti ca nu pentru ca va mintiti singuriii , Deci Ori faceti voi admini Elite Fara Macro/bot si //GT ori Lasatine sa ne jucam cum ne place sa ne simtim bine nu Presati de voi Nistee copiii prea turmentatiii .

Pentruu Petardatii care zic ca elite este Hack :)) Sunteti prea n0bi , Nu are spedd hack nu are nimik care te ajuta sa cresti mai repede , Doar te ajuta sa aduni CE ESTE AL TAU DUPA SPOTUL TAU .... Nobi ( Fara suparare dar asa sunteti, Sa nu va jignesc )

Nu aveti Habar sa jucat MU CAND ESTE CEL MAI FRUMOS

Adminii Ne strica DISTRACTIA NOASTRA INCALCAND EI REGULILE FACAND REGULI DIN MINTEA LOR INGUSTA

Guest StiuCAisAlive
Posted

Creare Cont

Va rugam sa folositi un cont de gMail . eMail-urile ajung mult mai greu pe adresele yahoo.

Pagina dezactivata temporar .

De la 400 On o sa ajungeti la 100 MAXIMMM , Daca nu iar Sar rusii pe voi si va da de VA JULITII cum ati patito PE S1 PE TESTE DE VA PICA SERVARU IN DRACI

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...