Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

buddd1ee

Problema alt tab (2)

Recommended Posts

Posted

Am vazut postul lui Salvatore mai jos , am aceasi problema se blocheaza imaginea de alt tab la windows 7 , se blocheaza explorer.exe si imi iese din joc. Eu nu pot sa trec de la 64 pe 32 deoarece nu-mi mai vede toti ramii . Exista alte solutii in afara de asta ?? regards

Guest zPain
Posted

Am vazut postul lui Salvatore mai jos , am aceasi problema se blocheaza imaginea de alt tab la windows 7 si imi iese din joc. Eu nu pot sa trec de la 64 pe 32 deoarece nu-mi mai vede toti ramii . Exista alte solutii in afara de asta ? regards

...

Posted

la mine nu se blocheaza cand dau alt tab

tot w7 x64 am

in schimb vesnica problema cu task manager inca persista , doar deschizi task manager si poc exit game

Posted

daca ar fi doar MU pe un PC , nu era problema

din pacate mai sunt si alte programe , iar cum windows este multi tasking eu zic ca ai nevoie de taskmanager si guardul practic te impedica sa-l folosesti

like wtf?

si nu , nu am nevoie sa intru cu mai multe conturi

gasiti alta protectie , asta cu task manager e chiar de rahat

Posted

Am vazut postul lui Salvatore mai jos , am aceasi problema se blocheaza imaginea de alt tab la windows 7 , se blocheaza explorer.exe si imi iese din joc. Eu nu pot sa trec de la 64 pe 32 deoarece nu-mi mai vede toti ramii . Exista alte solutii in afara de asta ?? regards

Salut. Cineva mai sus zicea ca are windowsul tot pe 64 biti si la el nu se blocheaza cand da alt+tab. Hai, sa zicem ca nu avem voie task manager, dar nici alt + tab ? Mi se pare o prostie.

Posted

@tranced sunt de acord ca iti limiteaza un pic accesul la unele din functionalitatile PCului dar cred ca nu e un capat de tara daca nu poti folosi TMul cat te joci MU, nu? Sa zicem ca pt a castiga anumite lucruri, a trebuit sa sacrificam altele. Nu zice nimeni ca e perfect, dar nu e nici o chestie grava. Poti rula ce vrei tu pe PC si fara sa ai acces la TM.

@Salvatore si eu am Win7 in 64biti si patesc la fel ca tine. Pentru a evita folosirea alt+tab joc in Window mode si folosesc Task Bar-ul pt a schimba intre Forum si joc. (bineinteles, nu e un fix ci doar un workaround)

Posted

nu inteleg cum vi se blocheaza , la mine merge impecabil din punctul asta de vedere

W7 x64 sp1

joc in window mode 1024x768 pe rezolutie desktop 1280x1024

Posted

nu inteleg cum vi se blocheaza , la mine merge impecabil din punctul asta de vedere

W7 x64 sp1

joc in window mode 1024x768 pe rezolutie desktop 1280x1024

Daca intelegeam de ce se blocheaza nu mai intram pe forum si ceream ajutor. Eu am windows 7 enterprise sp1 pe 64 . Am incercat sa personalizez windowsul sa trec la ala clasic dar la fel face iese din joc . Ma rog m-am lasat de mu ca nu e treaba pe serverul asta :) . Close thread.

Posted

@Salvatore si eu am Win7 in 64biti si patesc la fel ca tine. Pentru a evita folosirea alt+tab joc in Window mode si folosesc Task Bar-ul pt a schimba intre Forum si joc. (bineinteles, nu e un fix ci doar un workaround)

Stiu, asa mergea si la mine. Dar e enervant. Din moment ce eu sunt obisnuit cu alt tab... In fine ... :)

Posted

Nici eu nu as trece pe 32 pt jocul asta,din pacate atat poate sa ofere serverul,nici nu vreau sa ma gandesc cand se va baga win 8, o sa se compare cu supaplex.

Posted

Ptr task manager. Inainte sa bag clickerul magic eu puteam folosi si task manager. Inainte de a da start la launcher intri in task manager si il pui pe low. Bagi task manager in bara si rulezi jocul normal. Main.exe se va pune automat pe low si task manager va ramane in bara, doar ca in momentul cand il scoti din bara iti iese din joc :D. Problema cu alt tab nush :-??, eu folosesc w7 pe 32, dar nu dau F12 sa activez winmode. Pur si simplu folosesc celelalte utilitare cu jocu afisat pe ecran. Pe mine unul nu ma deranjeaza :D

Posted

@tranced sunt de acord ca iti limiteaza un pic accesul la unele din functionalitatile PCului dar cred ca nu e un capat de tara daca nu poti folosi TMul cat te joci MU, nu? Sa zicem ca pt a castiga anumite lucruri, a trebuit sa sacrificam altele. Nu zice nimeni ca e perfect, dar nu e nici o chestie grava. Poti rula ce vrei tu pe PC si fara sa ai acces la TM.

ok... task manager, cica nu ai nevoie, da-l naibii, dar sa folosesc f11 de doua ori fara sa fiu nevoit sa inchid jocul e decenta rugamintea? Daca tot nu folosesc elite, sa-mi dea murdoc ss cu charul de joc ca se crede admin 8-| macar sa folosesc clickerul jocului.

Alte pb pe care le-am intalnit, nu pot sa folosesc butoanele cu touch ca se blocheaza, alt tabul clasic, daca inchid unele programe. Iar de trecut la 32, nu trec pt un Mu.

Posted

Nici eu nu as trece pe 32 pt jocul asta,din pacate atat poate sa ofere serverul,nici nu vreau sa ma gandesc cand se va baga win 8, o sa se compare cu supaplex.

bre eu n-am ce sfaturi sa iti dau , la mine pur si simplu merge ok fara sa ii fac nimic, nici macar nu ii dau "run as administrator"

probabil sunt singura exceptie , vad ca sunt destui care au problema asta

si normal ca daca ai peste 4GB ram nu merita sa treci pe 32bit :cool2:

iar legat de task manager pe mine unul nu ma intereseaza sa dau low sau below normal pt ca am un pc mai bun acu dar ideea e sa poti sa dai priority la alte aplicatii ca doar nu tinem numai mu deschis si de aia e windows multitasking

dar sunt sigur ca se va gasi si un siretlic pt asta

Posted

bre eu n-am ce sfaturi sa iti dau , la mine pur si simplu merge ok fara sa ii fac nimic, nici macar nu ii dau "run as administrator"

probabil sunt singura exceptie , vad ca sunt destui care au problema asta

si normal ca daca ai peste 4GB ram nu merita sa treci pe 32bit :cool2:

De curiozitate .. daca toata lumea are win7 si zepeline de pc`uri >4gb ram... ati incercat butonul de windows-tab?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...