Andu Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Un cerc misterios descoperit de cercet?tori pe fundul m?rii, între Suedia ?i Finlanda, pare s? fie dovada c? P?mântul a fost vizitat de extratere?tri. Cercet?torii pretind c? cercul, descoperit cu ajutorul unui sonar, este o nav? zbur?toare care s-a pr?bu?it în mare, la 91 de metri adâncime , scrie dailymail.co.uk. Nava misterioas? a fost descoperit? în timpul c?ut?rilor unei epave, iar cercet?torii spun c? nisipul din jurul ei a fost mi?cat, semn c? nava a încercat s? se deplaseze. Descoperirea a stârnit numeroase specula?ii din partea vân?torilor de OZN-uri ?i a blogger-ilor. Unii dintre ei au sugerat c? obiectul misterios seam?n? cu Millennium Falcon, nava din seria "Star Wars". Ziarele din Suedia au scris despre descoperire pe primele pagini, întrebându-se dac? acesta este primul semn al vie?ii extraterestre. Cercet?torul Peter Lindberg, ini?iatorul expedi?iei, spune c? obiectul are un diametru de 18 metri ?i este vizibil clar pe fundul m?rii. "În meseria asta vezi o mul?ime de lucruri ciudate, dar în cei 18 ani de experien?? nu am v?zut ceva asem?n?tor. Forma este complet rotund?", spune cercet?torul. Echipa sa nu are îns? fondurile necesare pentru a continua examinarea obiectului. Dac? se va dovedi c? acesta este un OZN, va fi o descoperire extraordinar?, îns? dac? este doar o form?, eforturile vor fi zadarnice. Sursa
RuLLzzs Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Astia viseaza numai ozn-uri :violent: o innebunit lumea de tot 2
Mr.FuZzy Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Poate exista "omuleti verzi" dar nu pe pamant .Orice fier vad astia zic ca e OZN O.o
Denzel_Lsd Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 " Un cerc misterios " )))))))) Lucas a aruncat nava lui Han Solo pe fundul marii ca sa rada de noi ... ;) Ma gandesc daca era un patrat sau un triunghi ..tot asa de misterios era ?? 1
2dor Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Daca era la 1000 de metri si nu avea cine sa ajunga la el , credeam stirea asta. Dar la 91 de metri pana si cele mai ieftine mini-submarine pot ajunge.
StoRo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 La 91 de metri Poti baga 2 scafandrii sa vezi ce e, insa lumea lasa ca sa fie mister:>.
Stargate Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 nu este nici un ozn - basme este pur si simplu un pietroi slefuit de curentii marini :tiphat:
Mihai Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Sincer sa fiu nu prea cred in chestiile de genul . Mi se par niste baliverne.
Kiidu Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 baietii cu submarinele ieftine.. ati vazut unde se petrece actiunea sf? intre suedia si finlanda.. adica.. lumea nu prea face baie pe acolo sa gaseasca accidental ozn-u made my night mehico ^^
Bogdan Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fake total. Pana si pe fundul marii cauta astia OZN-uri.
Razvan Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Toata lumea il plagiaza pe George Lucas.. dar totusi, la extraterestri nu ma asteptam :starwars: