Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Al3Xutza17

Hustle

Recommended Posts

Posted

gg pt cs , NOT =))

mi-ar fi rusine sa ma prezint in felul vostru la cs . sa am 2 inregistrari si dupa 1 ora, de disperare sa o dau in diverse , vai de voi

no offence GumaELF you will be alwasy my friend :beer:

Posted

gg pt cs , NOT =))

mi-ar fi rusine sa ma prezint in felul vostru la cs . sa am 2 inregistrari si dupa 1 ora, de disperare sa o dau in diverse , vai de voi

ciuda ceva ?Am venit 4 fun nu ca altii de foame..nu ma fa sa`ti trezesc amintiri neplacute..have fun

Posted

gg pt cs , NOT =))

ciuda ceva ?Am venit 4 fun nu ca altii de foame..nu ma fa sa`ti trezesc amintiri neplacute..have fun

nu e vorba de ciuda , e voba de jocul in sine , nu ai venit de foame ati venit de marionete ce sunteti ,

amintiri neplacute? ma faci sa rad . db-ul trecut ma lingeai in fund si acu imi trezesti amintiri neplacute ?=))))

ti-am dat prea mult atentie consider ca ce ti-am spus mai sus e suficient , poti sa ramai un linge blide. poate prinzi si tu ceva din cadere

le: nu ai ambitie daca nu vi si la urmatoru cs sa mananci rahat ca doar la asta te pricepi

Posted

gg pt cs , NOT =))

nu e vorba de ciuda , e voba de jocul in sine , nu ai venit de foame ati venit de marionete ce sunteti ,

amintiri neplacute? ma faci sa rad . db-ul trecut ma lingeai in fund si acu imi trezesti amintiri neplacute ?=))))

ti-am dat prea mult atentie consider ca ce ti-am spus mai sus e suficient , poti sa ramai un linge blide. poate prinzi si tu ceva din cadere

FIe cum zici u ..pana una alta po`ti sa`ti dai foc..ca esti un nimeni..si in joc si in realitate..deja ti`am dat prea multa atentie..P@

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...