Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Electricu

Numi deschide jocu!

Recommended Posts

Posted

Tocmai am formatat PC si am instalat driverele si e ok... doar ca prima data am descarcat jocul normal si imi deschidea tot.. doar ca atunci cand ma logam ma deconecta pentruca nu downloadasem si Patch3.. ei acuma am instalat si patch3 da cand deschide luncheru si dau start nu deschide jocu... inca nu am instalat nici un antivirus... de unde vine problema...????

Guest Rahann
Posted

poate de la cliker?

cel putin asa imi face mie

Posted

rezolvati si voi...scoate guard ala..ca sigur este de la el..mai mult de50% din playeri nu pot juca ca li se intampla acelasi lucru....qm drq vreti sa fie serv calumea daca voi nu puteti rezolva o problema

Guest -R3W-
Posted

ce 50% ma? suntem 350 online :)) :whistle:

Posted

poate de la cliker?

cel putin asa imi face mie

Nu folosesc nici un clicker...

vezi ca nu poti intra pe link cu clicker`ul A2 activat :>

Posted

frumos sw ...playeri online dar totusi...nu zic ca nu a'ti facut bine cu mu guard dar eu intru frumos in joc bag wind mode stau 2min poc iese...imi pastrez calmul intru iar bag wind mode bag jocu in bara dau click pe desktop poc iese iar...se prepta de 10-15ori deja ma supar..

A mai aparut la cineva sau doar la mine face chestii de genu?

Posted

la fel patesc si eu..nu am nici un cliker...tre sa-mi reinstelez jocu ca sa-mi merga...

Patesti asta si la alte executabile? Este un virus care se comporta astfel.

Posted

Acum am si eu acesta problema,antivirusul meu,Avira detecteaza main.exe ca fiind un Malware.Ce as pute face ? Nu merge nici cu Run as Administrator.

Posted

Daca mi-ai zice cum,as face-o.Folosesc Windows XP

Posted

la fel patesc si eu..nu am nici un cliker...tre sa-mi reinstelez jocu ca sa-mi merga...

Patesti asta si la alte executabile? Este un virus care se comporta astfel.

Ceva de genu.

Initial aveam antivirus si cateva programe pt performata/mentenanta.

Ce am facut:

Reinstalat windous si nu am instalat antivirus/alte prgrame.

Cei care intra si iese repede ,cand intrati iar verificati sa nu raman start-exe ca proces in task manager ca deaia nu va mai intra iar.

Guest -Teen-
Posted

si eu si multi patim niste chestii... ni se inchide jocu...si nu se mai deschide...dai rr pc la fel..tre dat jos iar jocu si tot...ce dracu am de vreo 5 ori jocu dezarhivat...si nu de la clicker e ca nu fol Elite..nici numi merge defapt

Posted

Aceeasi prbl si la mine , am facut tot ce trb .. cand nu bag pacht3 intra in joc bag acc psw si iau d/c dupa ce bag pacht 3 nu imi mai intra in joc... deschide o fereastra cu muguard... intra in joc .. da sa se conecteze si dupa 3 sec pac .. iese din el fara sa scrie nimic :banghead: ajutatine si pe noi... suntem cel putin 50 in aceasta situatie... :violent:

Si sunt sigur k aceasta prbl nu este de la noi... pe celelalte srv merge ok... chiar si pe srv cu muguard... si nu folosesc nici un fel de program... am instalat wind... nu mai am absolut nimic in pc.. am sters tot cand am inst wind... doar jocu ! si degeaba ... face aceeasi chestie...

help plz.... :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...