Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tobaica_MG

sal am probleme cu jocul

Recommended Posts

Guest necorupt!
Posted

Scuze ca ma bag si eu aici da am aceiasi problema ,ne ajuta si pe noi cineva ??? ne explica cineva cum sa ne logam sa numai luam D/C!

Posted

Salut , deja s-a facut un topic la sectiunea PROBLEME TEHNICE..

nu cred k ajuta cu nimic dak deschidem 1000 de topicuri.. si nu este prbl de la voi.. este de la srv

suntem zeci de playeri carora nu le merge jocu... peste 50%..

Posted

Salut , deja s-a facut un topic la sectiunea PROBLEME TEHNICE..

nu cred k ajuta cu nimic dak deschidem 1000 de topicuri.. si nu este prbl de la voi.. este de la srv

suntem zeci de playeri carora nu le merge jocu... peste 50%..

nici mie nu imi merge imi da d.c

Posted

-frate eu nu am stat sa ma uit la fiecare forum-topic in parte m-ar durea capul sa citesc toate problemele a atator playerii nu e treaba mea referitor de problemele altora ,avand o problema am venit cu un topik ( aruncasem un ochi nu zic nu dar nu am obs ca unu altul are probleme la fel ca mine asa ca oricnie ai fi u sau altul va rog nu ganditi si judecati asa ca succes la joc suze dar nu am putut sa ma abtin la comentariul facut de un anumit player ceao si la multe rr tuturora

Posted

frate nu folosesc antivirus de cand ma stiu am loat primele pahturii la fiecare in parte nu stiu daca e vine sau nu,,,u zici la fiecare link sa iau ultimile pahturii??

Guest necorupt!
Posted

Tot nu merge , eu nu am deloc antivirus ! vad ca nu isi da nimeni interesu sa ne ajute adica lasa la voia intamplari cum nea obisnuit deja , adica daca ai reusit sa intri ok daca nu ai reusit stai pe dinafara ...

Posted

Tot nu merge , eu nu am deloc antivirus ! vad ca nu isi da nimeni interesu sa ne ajute adica lasa la voia intamplari cum nea obisnuit deja , adica daca ai reusit sa intri ok daca nu ai reusit stai pe dinafara ...

frate ia la fiecare link ultimile de jos la toate trei ultimile si porma pahtul si mere la mine a mers am reusit ms si puteti inchide topicul s-a rezolvat bft si la cat mai multe rr tuturora

Guest necorupt!
Posted

:banghead:Mda tot nu merge , numai pot de nervi :banghead:

:banghead: :banghead: :banghead:si am gasit si problema care e kkt asta de lucher scuze de limbaj da asta este o porcarie de game guard , si ar trebui pus cand downloandezi jocu sa fie in el ... nu sa trag jocu si apoi porcarie asta de game guard care nici nu e functional ... :banghead:

Posted

Stergeti jocul si instalati-l din nou cu Patch3

am facut si tod dc imi da

dar trebue sa fie ceva nu se poate sa urcam toti doar uni si restul dupa aia

nu inteleg de ce nu putea sa fie ca inainte simplu trebuiau complicate atat de tare lucrurile

o zi buna

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...