Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Aken

Eroare

Recommended Posts

Posted

Salut , din pacate imi da o eroare.. mai exact " Data/Local.bmd - File not exist" si nu numai la mine.. la mai multi prieteni :(( :violent:

de la ce este?

Guest matemate
Posted

Salut , din pacate imi da o eroare.. mai exact " Data/Local.bmd - File not exist" si nu numai la mine.. la mai multi prieteni :(( :violent:

de la ce este?

la mine cand trebuie sa mearga loading screenul iese singur afara din mu :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Guest BursucJr
Posted

Salutare,si mie imi da disconnect cum intru pe caracter :) ati dat rr db si tot aveti probleme ? :) spor all :peace:

Posted

Salutare,si mie imi da disconnect cum intru pe caracter :) ati dat rr db si tot aveti probleme ? :) spor all :peace:

si eu la fel iau d/c imediat dupa ce dau ok :blink:

Posted

de la ce este?

Si eu am problema asta,l-am descarcat de 2 ori deja si tot asa imi arata.

Guest DarkBlood
Posted

si mie imi da aceeasi eroare Data/Local/Mix.bmd

Posted

" Sfaturi :

1. Upgradati-va driverul la placa video . Folositi "Everest" sau "Driver Magician" daca nu stiti ce drivere aveti nevoie

2. Puneti-va ultimul DirectX

3. Faceti un scan cu Malwarebytes'

4. Faceti un test al memoriei cu MemTest pentru a vedea daca nu cumva aveti un ram botzit.

5. Folositi un program gen Everest pentru a va verifica temperatura din pc ( procesor / video ) .

6. Folositi un soft de Benchmark sa va testati sistemul.

Eu dupa ce am instalat ultima versiune de DirectX nu m-a mai scos din joc. Am instalat ieri seara si am stat mult afk. Deci m-a ajutat . "

Guest matemate
Posted

si inca multi au probleme....

Posted

hai ba fratilor ce fel ati facut sa mearga .... cum intru pe cont D/c .... dao draq de treaba .... asteptam de mult .. sa ma joc si poc ... am luat de 1000 de ori jocu si nimica :-j

Posted

" Sfaturi :

1. Upgradati-va driverul la placa video . Folositi "Everest" sau "Driver Magician" daca nu stiti ce drivere aveti nevoie

2. Puneti-va ultimul DirectX

3. Faceti un scan cu Malwarebytes'

4. Faceti un test al memoriei cu MemTest pentru a vedea daca nu cumva aveti un ram botzit.

5. Folositi un program gen Everest pentru a va verifica temperatura din pc ( procesor / video ) .

6. Folositi un soft de Benchmark sa va testati sistemul.

Eu dupa ce am instalat ultima versiune de DirectX nu m-a mai scos din joc. Am instalat ieri seara si am stat mult afk. Deci m-a ajutat . "

inutile, dar multumim...

Posted

de la ce este?

Ai pus si patch-ul ?

Posted

hai ba fratilor ce fel ati facut sa mearga .... cum intru pe cont D/c .... dao draq de treaba .... asteptam de mult .. sa ma joc si poc ... am luat de 1000 de ori jocu si nimica :-j

aceasi problema cu d.c o am si eu

Guest matemate
Posted

si la mine waaaa....cand tre sa incarce prostia ala imi dispare toata mu :|

Posted

am instalat si direct x si nimica ... ce draq sa ii mai fac e baga tot pach tot si da d.c ........ :( :violent: :violent: :

Posted

de cand a plecat Vrazvan sa prabusit ... chiar nu sunteti in stare de nimic? bagati ce stiti ca merge si stiti sa il adimistrati . nu mai ne frecati atat ! astept rezolvare din partea intregului staff. sau nu mai va tineti de el si vindetil cuiva care poate si vrea !

Guest matemate
Posted

Putintica rabdare va rog, inca se lucreaza la server.

oky asteptam...daca am asteptat cu toti pana acuma :P mai avem timp....

numa pacat ca primul deja are lvl 42 :angry1: :angry1: :violent:

Posted

de cand a plecat Vrazvan sa prabusit ... chiar nu sunteti in stare de nimic? bagati ce stiti ca merge si stiti sa il adimistrati . nu mai ne frecati atat ! astept rezolvare din partea intregului staff. sau nu mai va tineti de el si vindetil cuiva care poate si vrea !

Culmea, chiar vrazvan lucreaza la el in momentul asta. :)

Vorbiti in necunostiinta de cauza.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...