Kile Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Numele meu în joc: Kile Numele EXACT celui pe care îl reclam : ShOoK Screenshot-uri: 1. 2. Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am omorat, si m-a injurat. :) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD, Florin, Old_Man Martori: -
Wampy Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Tu nu prea esti educat. Vii pariuri,ma omori apoi imi dai pe /w " ti-am facut-o" . Cum sa nu te injur ? Esti prea sensibil. T # Te rog numai posta,pana la decizia moderatorului.
BoBiTza Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 SHook mai bine ai tace ca si pe mn mai provocat ca miai zis ca ce nume de caine am ... asa ca ciocu mic // warn up
Kile Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Doamne fereste, ma baiatule in ce hal minti, nici macar nu ti-am dat PM, ai dat cu Molotov la pariuri, si de asta te-am omorat. In ce hal pot mintii ca sa scape de pedeapsa :-j @ Cum adica sa nu postez pana la decizia mod. daca minti de crezi si tu ? :|
BAdu Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ShOoK va primi warn + mute 3 ore. Antecedente: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=413160&view=findpost&p=5811923