Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

D3@7h

O intrebare pt Ija

Recommended Posts

Posted

Am vazut poza asta la sugestii. Toti asteptau un raspuns dar nu l-ai dat. Care a fost motivul pentru care ai mutat-o pe Rosy in arena? Sau tu nu trebuie sa raspunzi de nimic si in fata nimanui?

http://imageshack.us/f/827/screen053113560000.jpg/

Posted

Cam pe ce server ti se pare ca e facut printul ?

lasa ironia deoparte ca ija a gresit chiar daca a fost pe 97d chiar daca nu.. serverul e linkmania 100% dar este pe 97d..

tu la fel ai fost prins cu clickerul elite daca mai tii minte.

Posted

si poate ne zice si noua cineva de ce oick si-a dat move la bk in k6 sub lvl cu adminul (de mai multe ori)? informatia este reala , chiar sunt curios daca si pe asta o bagati sub covor

Posted

lasa ironia deoparte ca ija a gresit chiar daca a fost pe 97d chiar daca nu.. serverul e linkmania 100% dar este pe 97d..

tu la fel ai fost prins cu clickerul elite daca mai tii minte.

nui de pe link, si nu o ducea chear la intrare in arena ,fiti seriosi :tiphat:

Posted

100% e pe linkmania. Singura problema este ca ne credeti pe toti prosti, asta e singurul lucru care doare. Move la caractere se dadeau inca de cand jucam pe 2nd db aia nu e nimic special. Alexander isi facea rost de spoturi cu adminu pe 97d de fiecare data dar voi o tineti pe a voastra.

PS: Era cu totul altceva cand avea grija Kitte de Linkmania. Tot respectul din partea mea. Singurul lucru care il doresc este sa fiu si eu respectat la randul meu. Toata lumea greseste toata lumea are prieteni.

Posted

pai si daca a mutato ce ?nu ati ma i trecut de acest stadiu ? la cate sau facut pe acest server.. va apucarati voi sa dezgropati morti acuma cand se da rr..dak ii muta sau ii ajuta asta e bv lor.. voi vedeti-va e jocul vostru.

Posted

Am vazut poza asta la sugestii. Toti asteptau un raspuns dar nu l-ai dat. Care a fost motivul pentru care ai mutat-o pe Rosy in arena? Sau tu nu trebuie sa raspunzi de nimic si in fata nimanui?

http://imageshack.us/f/827/screen053113560000.jpg/

ija cel corect =))

Posted

pai si daca a mutato ce ?nu ati ma i trecut de acest stadiu ? la cate sau facut pe acest server.. va apucarati voi sa dezgropati morti acuma cand se da rr..dak ii muta sau ii ajuta asta e bv lor.. voi vedeti-va e jocul vostru.

mare pupincurist mai esti , fac pariu ca ai completat si cerere din aia pentru admin =))

s-a facut un abuz ce e asa de greu de inteles? dar problema nu e ca s-a facut abuzul ci faptul ca se incearca musamalizarea actiunilor comise de ija si oick cum am zis mai sus

p.s. si tacerea e un raspuns -_-

Posted

mare pupincurist mai esti , fac pariu ca ai completat si cerere din aia pentru admin =))

s-a facut un abuz ce e asa de greu de inteles? dar problema nu e ca s-a facut abuzul ci faptul ca se incearca musamalizarea actiunilor comise de ija si oick cum am zis mai sus

p.s. si tacerea e un raspuns -_-

asa pt tine numai joc mu intru doar din cand in cand asta ca sa vezi ca te inseli , numai ca aici ii dau dreptate lu murdoc de ce nu apare numele servarului in coltz dreapta la print screen ? de ce rosy e imbracata asa naspha ? e cumva pe alt server si o imbracasi cu ce apucasi ?:)))

Posted

daca nu ai jucat pe 97 taci naibii din gura ca te faci de ras !

s-a bag un patch prin 2008 ca se dadea d/c in prostie si dupa patchu asta cand faceai print nu mai aparea numele serverului , cine a jucat atunci stie 100% ca nu mananc rahat

asa ca teoria ta pica

Posted

asa pt tine numai joc mu intru doar din cand in cand asta ca sa vezi ca te inseli , numai ca aici ii dau dreptate lu murdoc de ce nu apare numele servarului in coltz dreapta la print screen ? de ce rosy e imbracata asa naspha ? e cumva pe alt server si o imbracasi cu ce apucasi ?:)))

Linkmania a decis sa-ti ofere de la fiecare player cate-un neuron. Felicitari, in scurt timp vei putea gandi.

Posted

cat despre murdoc nu stiu ce sa zic , ori nu stie de acel patch ori incearca sa bage povestea sub covor

insa cred ca ar fi bine sa vina cineva cu niste explicatii

Guest -R3W-
Posted

ija te credeam cel mai bun admin , dar va ca ..

Posted

ija te credeam cel mai bun admin , dar va ca ..

ija este unul din cei mai buni admini. Acest topic este o prostie si o sa ii rog pe colegi sa-l inchida. Nu-si are rostul dupa 4 ani de zile. Asta daca intr-adevar e un print real.

Posted

Nu pot nici sa infirm si nici sa confirm acea poza (chiar nu mai tin minte).

O fi fost perioada mai rebela de pe 97d, eram si eu la inceput :)

Nu cred ca o poza veche de 3 ani ma poate caracteriza pe mine ca admin daca sunt bun sau prost.

Closed.

Posted

Nu e vorba despre nici o musamalizare. La momentul cand a fost facuta poza ija era incepator iar eu un simplu moderator. Nu e nici o musamalizare faptul ca mie mi se pare deplasat a se lua vreo sanctiune acum, la cativa ani distanta de momentul cand a fost facuta poza. Daca aveti dovezi ca unii admini nu isi respecta statutul prin actiunile lor mi se pare normal sa le aduci la cunostinta atunci cand sunt de actualitate nu dupa ani si ani, cand poate respectivul nu mai are nici o legatura cu linkmania.

Asta nu inseamna ca nu am avut discutiile de rigoare cu ija, dar aceste discutii tin de aspectele interne ale staffului si nu de o discutie la diverse.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...