Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

atentat

tutorial

Recommended Posts

Posted

Poate cineva sa-mi faca si mie un tutorial despre dw?(rog doar pe cei cu experienta sa scrie.).As vrea sa stiu unde sa bag punctele la inceput si pe ce spoturi se creste mai bine...daca se poate acest tutorial sa fie pana la lvl 400 daca nu..pana la cat se poate :D.Multumesc mult.

Posted

Poate cineva sa-mi faca si mie un tutorial despre dw?(rog doar pe cei cu experienta sa scrie.).As vrea sa stiu unde sa bag punctele la inceput si pe ce spoturi se creste mai bine...daca se poate acest tutorial sa fie pana la lvl 400 daca nu..pana la cat se poate :D.Multumesc mult.

bagi str sa poti sa pui un set legendary si un staf, apoi bagi energy sa inveti evil spirits si dupa tii.... 3 ene 2 agil , parerea mea, spoturi , losttower7,atlans 3, tarkan 1,2, icarus.

Posted

Pentru inceput e mai bine sa dau singur sau e de recomandat in party?

pana cand poti tine spot in k5.k6.k7,arena recomand sa stai in party, pana la 3 rr cu sm trb sa stai in party, depinde poti da si singur pe spoturi usoare daca iti convine , eu recomand party pe spoturi grele cu exp bun.

Posted

Nu exista un tipar dupa care sa cresti un caracter. In functie de fiecare, poti adauga puncte daca vrei sa pui seturi mai bune, sau poate pui puncte sa faci damage mai mare. Citeste din linkul de mai sus descrierea caracterului si decide singur cum vrei sa ti-l cresti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...