Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fabian

[Rezolvat]ChrisBrown-NonFp+SafeZone Kill

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n

Numele EXACT celui pe care îl reclam: ChrisBrown

Screenshot-uri: sa_mp_006.pngsa_mp_007.pngsa_mp_008.pngsa_mp_009.pngsa_mp_010.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Vine la mine ,trage in mine ,imi fac shot ,ii scad hp mult ,fuge in banca , si ma omoara in banca

Vreau sa ii dati si warn si prison ,chiar daca pentru duel nu am poze ,cand iam scazut ,nu stiam ca ,chiar toti din grove sunt ofticati si nonfpisti

Nu mai imi ziceti mie ca de unde stiti ca daca eu iam scazut ,ala nu fugea degeaba ,stia ca si-o ia pe coaja ,fricosu

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): old_man,crosshair

Martori:

Posted

L-am intrebat pe old_man de curiozitate ce se intampla daca cineva omoara cu pumnii in banca. A raspuns cu "nimic".

A, uite si un santaj -> http://img36.imageshack.us/img36/9831/samp284ll.png.

Apropo, ce e non fp sa fugi in banca? Tu in realitate daca ai o suma considerabila de bani si mergi cu gandul ca vrei sa ii pui in banca , se iveste sa te intalnesti cu un rival pe strada,te duelezi si ramai fara HP, normal ca daca ramai cu viata putina fugi in banca si pui banii.

Posted

Imi fac si eu temele ,uite aici santaj la tine ,tu ai inceput ,daca esti ofticat ,platesti

Untitled.jpg

Daca vreti ,va dau absolut tot chatu

Stiam ca chatlog-ul nu prea are mare importanta.

Sa-ti raspund si la "sageata" pe care mi-ai dat-o in postul tau: eu te-am abordat, am spus pe urma sa-mi faci post pt ca nu-ti dau nimic, apoi ai inceput sa ma santajezi.

Posted

Dovezi insuficiente in privinta Non-fp, cat despre Safe zone kill ChrisBrown primeste prison.

Cat despre chestiile cu santajul este treaba voastra in joc pe cine credeti.

Fara antecedente.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...