Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

andrey276

Intrebari

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

Ma voi sunteti cretini? SA ZIS DE NSPE MII DE ORI CA MIERCURI SEARA ! :hair:

Guest dima17
Posted

Sa anuntat doar :readthis: ,cand va fi serverul on,de ce nu sunteti atenti si nu cititi :banghead: :banghead: :banghead: sunt inutile aceste topicuri . :readthis:

Guest Keepas
Posted

cred ca voi sunteti batuti in cap..omul s-a interesat de joc nu de server cand ii va da drumul

Posted

Salut o intrebare pt gm cand o sa putem sa creem cont si sa facem download la noua vresiune sau se poate juca de pe link-ul existent ?????tiphat.gif

intri miercuri la 19:00 pe forum si vezi daca a aparut alt client sau nu, daca se deschide sv la ora 21.

cel mai probabil o sa ramana acelasi client cu un mic patch pe care o sa-l puna pe forum maine dupa ora 18-19

Posted

Ma voi sunteti cretini? SA ZIS DE NSPE MII DE ORI CA MIERCURI SEARA ! :hair:

cretin esti tu ma ca te bagi in seama deci am intrebat un gm esti cumva gm ??????????? nu hai ia loc 4 ne vedem la toamna violent1.gif

nu se poate asa ceva pui o intrebare si sare repede unu sa faca pe desteptu da vedetiva de treaba vostra

fara spam inca o data am intrebat un Game Master nu pe tine Silphy!!!!!!! Dima invata sa citesti ok daca nu la sfarsit-ul luni august esti invitat si tu sa te iei de mana cu Silphy

spor o seara buna

Posted

Andrey dupa ce ca oamenii astia incearca sa'ti explice ceva. mai faci si pe inteligentu?

Invata sa scrii.

Si am impresia ca s'a anuntat ca detaliile vor fi afisate tot maine.

Posted

Andrey dupa ce ca oamenii astia incearca sa'ti explice ceva. mai faci si pe inteligentu?

Invata sa scrii.

Si am impresia ca s'a anuntat ca detaliile vor fi afisate tot maine.

altu si mai destept stati ma in banca voastra nu mai comentati aiurea

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...