Fabian Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n Numele EXACT celui pe care îl reclam: Jumper Screenshoturi: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la war ,iese din banca ,cred ca se ducea sa parieze si avea bani la el,se bate umpic cu noi ,ii scad pana la 5hp ,fuge ,se opreste ,da ESC,trag in el 5-7 shoturi ,nimic ,dupaia da /Q Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): old_man ,nu stiu sigur ,am uitat sa ma uit Martori:
Jumper. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Am dat quit ca am iesit de tot din joc , si cu esc , nu prea fac eu asta , ca si pe mine ma enerveaza , dar na nu stiu ce sa zic , nu imi mai amintesc ce am facut :) , de acum si eu fac poza la toti non FS care chiar sunt NON FP-isti si de la ballas stiu :) , o sa vedeti cate plangeri o sa fac .:)
Fabian Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Deci iti recunosti fapta? Ca sa nu mai chem martor