Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ingerasull

Custom items season II

Recommended Posts

Posted

Buna , am incercat sa adaug niste iteme noi pe un season 2

exemplu set " BRAVE "

lam pus in MuServer , Cade pe jos

lam pus in Client in " item.bmd" nu se vede..:|

eu zic ca trebe sa pun si poze..ca sa se vada ca sa il recunoasca ma poate ajuta cineva?cu problema asta? 1 daca sa imi arate cum se pun 1 item si restu ma descruc multumesc mult ! astept un raspuns ma mare nevoie !

Posted

sa-mi bag ceva de va inteleg :violent: ...dupa ce strigati cu "helpu" pe tot netu si dati "bir cu fugiti" pe toate forumurile.. poate poate o veni careva sa va faca munca... Va bateti apoi cu pumnul in piept...uite ce serv are "x" de ce pe link nu se face ca pe "x" da mereti' ma toti gramada si ramaneti acolo..ca nu avem nevoie de voi...

Si ca sa fiu on topic uite asa se pun iteme:

Se downloadeaza una bucata MuEditorMagicHand...se editeaza Item.bmd si Item.txt apoi..se modifica offsetul din main...cu OllyDBG.. amesteci toate astea si in client\data\ in client .bmd si (nume item).ojz ..si e gata ciorbita...

Era sa uit...uite aici un exemplu din care sa te inspiri

Nu-mi da pm...Nu ma cauta pe mess.. si nu-mi cere sa iti mai explic..Multumesc anticipat.

Guest Iubaretul
Posted

da rau mai esti ma :)) ptiu ptiu ptiu

p.s sau aveai ceva beri la bord? :P

Posted

ca sa dormi tu linisti...eu nu beau, daca doreai sa iti aduc la cunostinta si asta..cat despre acest topic.. :crazy: nu-ti convine cum postez fugi si joacate cu altii

Posted

ca sa dormi tu linisti...eu nu beau, daca doreai sa iti aduc la cunostinta si asta..cat despre acest topic.. :crazy: nu-ti convine cum postez fugi si joacate cu altii

hahaha alt terminat ce face pe desteptu:))

Posted

' date='01 August 2011 - 20:30' timestamp='1312219811' post='5882399']

hahaha alt terminat ce face pe desteptu:))

altu care se baga singur in seama #-o #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...