Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lavinutza

[Rezolvat]Andr3i - minciuni

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Lavinutza

Numele celui pe care îl reclam:Andr3i

Screenshot-uri:/click http://imageshack.us/g/835/samp000tit.png/

Descriere a situatiei?: Ma minte in ultimu halpriam data zice ca era masian lui sa-i cosume nosu si sa plece si dupa ca nu e masina lui (dupa ce ma alergat 5 min prin ls dupa a sarit din masina pe aeroport venea din spre ia si zicea ca nu-i a lui dupa acea se ruga de mn sa nu ii iau permisu ....(a fost pre mincinos si nici nu stia cum sa minta prima data zice asa si a doua oara altcumva ....

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu mai stiu

Martori: chatul se vede in prima poza ce zice in a doua lafel si in ultima incepe sa zica altceva

Posted

Tu nu ai pus pozele corect. Da-i un edit si pune-le cum trebuie... Si oricum din ce am inteles eu, te-a pacalit ca nu e masina lui cu nos... Deci nu primeste nimic.. Nu te-a pus nimeni sa il crezi biggrin.gif

Posted

Oh vai, sarmana de tine, te-a mintit.

Mai citeste si tu regulamentul.

Si un ofiter de rank 4 al politiei asa vorbeste "hai bai zi, bai , bai, bai si iar bai" ? pai in realitate ai fi imediat data afara

Daca mai vad asemenea plangeri tu o sa fi cel/cea care o sa fie sanctionat/a (pentru ca sincer, nu stiu ce esti)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...