Damian Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 30x epx si 500 puncte/rr eu as zice 10x si 65k full stats :D
ija4ok Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Experienta ramane la fel si pe noul db. Pentru cei care vor sa creasca mai repede solutia ar fi sa participe la cat mai multe eventuri :) Speram sa putem da ca premiu puncte GMO (inca nu sunt 100% sigur).
PETRUT998 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Experienta ramane la fel si pe noul db. Pentru cei care vor sa creasca mai repede solutia ar fi sa participe la cat mai multe eventuri :) Speram sa putem da ca premiu puncte GMO (inca nu sunt 100% sigur). ar fii bine sa se dea puncte gmo ca premii :nanana:
GhemotoK Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Experienta ramane la fel si pe noul db. Pentru cei care vor sa creasca mai repede solutia ar fi sa participe la cat mai multe eventuri :) Speram sa putem da ca premiu puncte GMO (inca nu sunt 100% sigur). invaziile cum vor fi?tot random? :-?
Guest matemate Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Experienta ramane la fel si pe noul db. Pentru cei care vor sa creasca mai repede solutia ar fi sa participe la cat mai multe eventuri :) Speram sa putem da ca premiu puncte GMO (inca nu sunt 100% sigur). si corectati bugul cu seal.... Ca daca iesi din joc [sau iei dc] si intri napoi nu mai ai sealul... Stiti voi despre ce vb :)
Sorin-Sm Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 ORICUM CRED CA LA TOTI VAR PRINDE BINE PUTINA EXP
Biggles Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 pana acum a fost aceeasi exp si e foarte buna cum a fost si pana acum.
Sorin-Sm Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Ramane la decizia adminilor..macar un spor de inceput asa
Guest Carotella Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 pe S1 la inceput am dat primul rr intr`o luna. acum e mai mare xp-ul in party deci ar trebui sa mearga mai repede :) al 2lea rr in 2 sapt si al 3lea in 1 sapt :lol:
alabala Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 vom vede ce va fi si in continuare... Vom vede da :))
napolen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Legat de xp eu faceam in primu rand sucestia de a se scoate eventul balgas timp de o luna 2 Si sa ramana de parca ar fii facut balgasu.... Ca stim cu toti cand mai aveam 1-2 lvl sa dam rr si nu se facea balgasu incepeam sa injuram elfele si pe restu ca n-or facut balgasu Eu is de parere ca xp-ul e ok...
Brotherhod Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Salutare, Goldenii sa aiba viata mai mare si dmg-ul, daca se poate.
alabala Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Salutare, Goldenii sa aiba viata mai mare si dmg-ul, daca se poate. Din contra la inceputul DB-ului sa aiba viata mai mica si sa dea si dmg mai mic.. pararea mea..
napolen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Experienta ramane la fel si pe noul db. Pentru cei care vor sa creasca mai repede solutia ar fi sa participe la cat mai multe eventuri :) Speram sa putem da ca premiu puncte GMO (inca nu sunt 100% sigur). Sincer intr-un fel ar fii ok ca ar cam lasa lumea xp-ul , da daca ma gandesc la unele incidente ce s-au intamplat db asta cu admini care dadeau d,c in arena pentru un tark fire is chiar contra,ca urmare in acelas timp cnv ar trebui sa urmareasca acele puncte GMO date pentru eventuri ca sa iasa si o treaba buna. Nu ca sunt GM si am si caracter in joc si mai am si prieteni si le dau GMO puncte. In ciuda faptului ca nu erau multe incidente in care admini isi ajutau guildele alianta sau chiar propriul caracter trebuia sa puna cineva si aceasta problema ca mi se pare o idee buna da cu conditiile enumerate mai sus.
iTi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 asa cum a fost pana acum e ok .. daca se poate da si puncte gmo ca premii ptr eventuri e perfect.
napolen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 asa cum a fost pana acum e ok .. daca se poate da si puncte gmo ca premii ptr eventuri e perfect. salutare extraterestrule :))