babacku Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Incetati cu spam-ul sau se vor aplica suspenduri mari. Este un topic deschis pentru sugestii, nu vreau sa vad altfel de discutii. Intre timp: Dani3XxX - 5 posturi de spam, 5 zile suspend. babacku - warn up. furdepenet - warn up. M!ster!o - warn up. alexsebi2005 - warn up pentru spam si 14 zile suspend pentru 100%. nemesis113 - warn up pentru spam. PsychoJr - warn up pentru spam. iti - warn up si 3 zile suspend pentru spam. Bad^Dildou - warn up si 5 zile suspend pentru spam. remax - warn up pentru spam. shootervl - warn up pentru spam si suspend 14 zile pentru 100%. Prutus - warn up pentru spam. Ar trebui sa ne continuam discutiile aici sa nu mai vina nenea ala sa ne dea warn up. Macar daca nu trecea cu vederea pe unii ( gen anohoolic sau albinutzaRO) dadea si el impresia ca isi face treaba
Zaicooo Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Incetati cu spam-ul sau se vor aplica suspenduri mari. Este un topic deschis pentru sugestii, nu vreau sa vad altfel de discutii. Intre timp: Dani3XxX - 5 posturi de spam, 5 zile suspend. babacku - warn up. furdepenet - warn up. M!ster!o - warn up. alexsebi2005 - warn up pentru spam si 14 zile suspend pentru 100%. nemesis113 - warn up pentru spam. PsychoJr - warn up pentru spam. iti - warn up si 3 zile suspend pentru spam. Bad^Dildou - warn up si 5 zile suspend pentru spam. remax - warn up pentru spam. shootervl - warn up pentru spam si suspend 14 zile pentru 100%. Prutus - warn up pentru spam. Ar trebui sa ne continuam discutiile aici sa nu mai vina nenea ala sa ne dea warn up. Macar daca nu trecea cu vederea pe unii ( gen anohoolic sau albinutzaRO) dadea si el impresia ca isi face treaba Inca de cand trebuia facut topicul asta. :))
AngeL Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Incetati cu spam-ul sau se vor aplica suspenduri mari. Este un topic deschis pentru sugestii, nu vreau sa vad altfel de discutii. Intre timp: Dani3XxX - 5 posturi de spam, 5 zile suspend. babacku - warn up. furdepenet - warn up. M!ster!o - warn up. alexsebi2005 - warn up pentru spam si 14 zile suspend pentru 100%. nemesis113 - warn up pentru spam. PsychoJr - warn up pentru spam. iti - warn up si 3 zile suspend pentru spam. Bad^Dildou - warn up si 5 zile suspend pentru spam. remax - warn up pentru spam. shootervl - warn up pentru spam si suspend 14 zile pentru 100%. Prutus - warn up pentru spam. Ar trebui sa ne continuam discutiile aici sa nu mai vina nenea ala sa ne dea warn up. Macar daca nu trecea cu vederea pe unii ( gen anohoolic sau albinutzaRO) dadea si el impresia ca isi face treaba Salut, da probabil .. am postat si eu de vreo 8 ori ..dar totdeauna on topic.. nu inteleg un lucru de ce tot timpu eu exemplu .. poate imi explici si mie (sau lasa) .. O data ce ati dat-o in povesti nemuritoare doar pentru +1 acolo .. normal ca v-a dat warn up ..Unele persoane nu merita nici sa imi pronunte nickname-ul ..dar totusi o fac.. In fine iar ai gresit sectiunea adica e la (+1) ,de ce nu l-ai facut la "Comunitatea Mu LinkMania" ? aiurea ..sa nu mai ziceti niciodata ca sunt favorizata in vre-un fel .. ca daca eram nu statea cu warn 90% .. O zi buna ..si lasati-ma in pace..chiar n-am chef de teoria chibritului. Bye bye.
babacku Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [ Salut, da probabil .. am postat si eu de vreo 8 ori ..dar totdeauna on topic.. nu inteleg un lucru de ce tot timpu eu exemplu .. poate imi explici si mie (sau lasa) .. O data ce ati dat-o in povesti nemuritoare doar pentru +1 acolo .. normal ca v-a dat warn up ..Unele persoane nu merita nici sa imi pronunte nickname-ul ..dar totusi o fac.. In fine iar ai gresit sectiunea adica e la (+1) ,de ce nu l-ai facut la "Comunitatea Mu LinkMania" ? aiurea ..sa nu mai ziceti niciodata ca sunt favorizata in vre-un fel .. ca daca eram nu statea cu warn 90% .. O zi buna ..si lasati-ma in pace..chiar n-am chef de teoria chibritului. Bye bye. :huh: Si tu cine mai esti? :gives: P.S. Referitor la +1 ala de care zici tu, arunca o privire sa vezi de cand e userul meu si cate posturi are inainte sa codcodacesti :P
Forbidden Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 A venit nenea ala :(. Zaicoo si babacku ne vedem peste 5 zile, sper sa va revizuiti atitudinea.