Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

americancola2

[Rezolvat] qwq - Limbaj

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: AmericanCola

Numele EXACT celui pe care îl reclam: qwq

Screenshot-uri: ****.us/f/683/samp796v.png/ dupa ce lam batut bine a fugit in banca :|

****.us/f/89/samp797.png/ prima jignire

****.us/f/694/samp798.png/ deja a exagerat :|

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): M-am batut cu qwq la cai si cand a avut putin hp ! a fugit banca eu nu am putut sa intru in banca ca sa ii fac screen cand si-a luat hp deoarece sunt pe - :| Dupa ce si-a luat hp m-a omorat :| .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):moses

Martori:

Posted

Numele meu în joc: AmericanCola

Numele EXACT celui pe care îl reclam: qwq

Screenshot-uri: ****.us/f/683/samp796v.png/ dupa ce lam batut bine a fugit in banca :|

****.us/f/89/samp797.png/ prima jignire

****.us/f/694/samp798.png/ deja a exagerat :|

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): M-am batut cu qwq la cai si cand a avut putin hp ! a fugit banca eu nu am putut sa intru in banca ca sa ii fac screen cand si-a luat hp deoarece sunt pe - :| Dupa ce si-a luat hp m-a omorat :| .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):moses

Martori:

Esti cam sensibil.Tu mai batut ma? ma bateam cu un ballas si a venit si el si a tras in mn am omorat ballasu si am fugit rpd la banka nam mai stat sa ma lupt cu el :-j stau sa ma lupt cu toti ...:-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...