Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

heychorr

[Rezolvat]iMaGe - Spawn Kill

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Hey_Chorr

Numele EXACT celui pe care îl reclam: iMaGe

Screenshot-uri: aici dadea in mine: ****.us/f/109/samp073ji.png/

****.us/f/638/samp076m.png/

si aici m-a omorat: ****.us/f/713/samp078kn.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am dat drop, nu aveam mult hp ramas si au venit 2 grove pe mine asa ca am fugit, apoi ei m-au omorat in spawn

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): moses

Martori: Ovidiu700

Posted

Prietene te-am tot alergat de la drop si ai intrat in spawn ...... din cate stiu cand alerg pe un rival de departe si intra in spawn am voie sa il omor . Il am martor si pe Lee0 .

Posted

Sa zicem ca asa a fost, dar cu mine ce treaba ai avut ?

http://img683.imageshack.us/img683/5923/samp741mc.png

http://img560.imageshack.us/img560/3348/samp740.png

Ps - scuze nu ai pentru ca ti-am zis clar ca e spawn kill si tot nu ai incetat, ai continuat pana mi-ai omorat colegu.

Posted

In tine un pumn nu am dat ... in prima poza care ai puso mai prins cand in calcam pe Heyy ... si te bagasei si tu orcum tie nu ti-am dat pic de pumn . Daca e sa iti fi luat putin HP cand ma bateam cu Heyy a fost din greseala . Cu tine nu am avut nici o treaba .

PS. te-ai bagat acolo in fata special sa dau in tn ca sa faci poze :)) orcum se vede ca ai HP full nu ti-am luat nik ca nu dadeam in tine . Se VEDE clar in ine dadeam .

Posted

Nu e nevoie sa aduci poze ca lam omorat pt ca RECUNOSC ca lam omorat dar din cate stiu ...( am mai zis odata ) ... am voie sa il omor in spawn doar daca il alerg de departe si intra in spawn . ......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...